FYI

Το realme GT 5G έφτασε και οι επιδόσεις του θα σε εκπλήξουν

15.06.2021
Το realme GT 5G έφτασε και οι επιδόσεις του θα σε εκπλήξουν
Η μεγάλη στιγμή έφτασε και το realme GT 5G είναι εδώ για να σας συναρπάσει.

Η realme φέρνει από σήμερα το realme GT 5G, με “καταπληκτικές επιδόσεις και ταχύτητα. . Το realme GT 5G έχει 6,43 ιντσών, Super AMOLED, οθόνη με FHD+ ανάλυση, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, 98% NTSC, 100% P3, 91.7% αναλογία οθόνης προς σώμα, 16MP selfie κάμερα, ενώ οι κύριες κάμερες του realme GT είναι τρεις, η 64MP Sony IMX682 κύρια, μία 8MP ultra wide, και μια 2MP macro.

Οι επιδόσεις του realme GT 5G

Για τις “καταπληκτικές επιδόσεις”, το realme GT 5G βασίζεται στον επεξεργαστή Snapdragon 888, διαθέτει 8GB/12GB LPDDR5 μνήμη RAM, 128GB/256GB UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο και 4.500mAh μπαταρία που υποστηρίζει 65W Super Dart γρήγορη φόρτιση.

Η πλέον σύγχρονη εμπειρία 5G

Έξυπνο 5G

Οι τεχνολογίες 4G και 5G βρίσκονται σε στάδιο συνύπαρξης. Η τεχνολογία έξυπνου 5G μπορεί να αντιληφθεί το περιβάλλον του σήματος και να κάνει έξυπνη εναλλαγή από το 4G στο 5G. Έξυπνη προσαρμογή της στρατηγικής χρήσης δικτύου, έξυπνη κατανομή εύρους ζώνης και μπαταρίας, αποτελεσματική βελτίωση διάρκειας ζωής της μπαταρίας, μείωση κατανάλωσης ενέργειας κατά 30%.

Επιτάχυνση διπλού καναλιού

Τόσο το Wi-Fi όσο και το 5G συνδέονται στο διαδίκτυο ταυτόχρονα, βελτιώνοντας περαιτέρω την ταχύτητα και τη σταθερότητα του δικτύου. Δυνατότητα ταχύτερης και σταθερότερης ταυτόχρονης σύνδεσης Wi-Fi και 5G στο τηλέφωνο, με μικρότερη καθυστέρηση.

Βελτιωμένη υποστήριξη Wi-Fi 6

Η κατανάλωση ισχύος και η δυνατότητα κάλυψης της συσκευής έχουν βελτιστοποιηθεί έτσι ώστε να υποστηρίζεται η χρήση πολλών χρηστών στην ίδια υψηλή ταχύτητα, γεγονός που προσφέρει καλύτερες επιδόσεις σε καταστάσεις εντατικής χρήσης πόρων, καθώς και μεγαλύτερη απόσταση και υψηλότερη ταχύτητα μετάδοσης.

1.Πλήρης οθόνη Super AMOLED 120Hz
Ρυθμός ανανέωσης 120Hz, Ρυθμός δειγματοληψίας αφής 360Hz

Το realme GT υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120Hz. Ο λεγόμενος ρυθμός ανανέωσης 120Hz σημαίνει ότι η οθόνη μπορεί να προβάλλει 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Ταυτόχρονα, το realme GT υποστηρίζει ρυθμό δειγματοληψίας αφής 120Hz/360Hz. Σε σύγκριση με τον ρυθμό δειγματοληψίας αφής 120Hz, το realme GT διαθέτει μια λειτουργία αυτόματης προσαρμογής ρυθμού δειγματοληψίας, η οποία εξισορροπεί σε μεγάλο βαθμό την κατανάλωση ισχύος και την απόδοση. Στη λειτουργία παιχνιδιού, ο ρυθμός δειγματοληψίας φτάνει τα 360Hz και η αφή είναι πιο φιλική προς τον χρήστη, ενώ η απόκριση είναι ταχύτερη.

Διπλοί αισθητήρες φωτισμού περιβάλλοντος

Εκτός από την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας, διαθέτει επίσης διπλούς αισθητήρες φωτισμού περιβάλλοντος, οι οποίοι μπορούν να προσαρμοστούν αυτόματα στο πιο άνετο επίπεδο φωτεινότητας για τα μάτια.

2.Σύστημα ψύξης ατμών από ανοξείδωτο ατσάλι

Τα περισσότερα συστήματα ψύξης ατμών είναι κατασκευασμένα από καθαρό χαλκό, ο οποίος προσφέρει υψηλή θερμική αγωγιμότητα αλλά χαμηλή αντοχή. Αυτό σημαίνει ότι συχνά παρουσιάζονται ανομοιομορφίες και άλλα ελαττώματα κατά τα στάδια παραγωγής και συναρμολόγησης. Αυτό με τη σειρά του προκαλεί πρόβλημα σύνδεσης του απαγωγού θερμότητας στα βασικά στοιχεία και μειωμένη θερμική αγωγιμότητα.

Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, η realme έχει εισαγάγει στο GT μια σύνθετη δομή χαλκού και ανοξείδωτου ατσαλιού επόμενης γενιάς. Ο χαλκός παρέχει άριστη θερμική αγωγιμότητα και τυλίγεται σε κέλυφος από ανοξείδωτο ατσάλι για βελτιωμένη αντοχή. Αυτή η σχεδίαση παρέχει 42% υψηλότερη αντοχή σε σχέση με αυτή των παραδοσιακών συστημάτων ψύξης VC από χαλκό και επιλύει τα προβλήματα δομικής σταθερότητας που παρουσιαζόταν σε άλλα μοντέλα. Με τη θερμική αγωγιμότητα γραφίτη 3D πολλών επιπέδων και την κάλυψη των στοιχείων πυρήνα που φτάνει στο 100%, το GT διαθέτει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση ψύξης.

Κατά τη δοκιμή, το σύστημα ψύξης VC από ανοξείδωτο χάλυβα 3D επόμενης γενιάς παρουσιάζει 50% αυξημένη ισχύ ψύξης και κατόρθωσε να μειώσει τις θερμοκρασίες πυρήνα CPU έως και κατά 15°C. Εδώ στη realme, έχουμε καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι η ψύξη των κορυφαίων συσκευών μας αντιστοιχεί στην απόδοσή τους.

3.SuperDart 65W +Ισχυρή μπαταρία 4500mAh

SuperDart 65W

Με την πρόσφατα αναβαθμισμένη φόρτιση SuperDart 65W, η μπαταρία 4500mAh μπορεί να φορτιστεί στο 100% μέσα σε 35 λεπτά. Ο αλγόριθμος φόρτισης που αναπτύχθηκε για το realme GT 5G περιλαμβάνει πέντε επίπεδα προστασίας ασφαλείας και παρέχει προστασία ασφαλείας επιπέδου υλικού για ολόκληρη τη διαδικασία φόρτισης.

Έξυπνη προστασία πέντε πυρήνων:

1.Προστασία από υπερφόρτωση προσαρμογέα

2.Προστασία προσδιορισμού κατάστασης φόρτισης SuperDart

3.Προστασία από υπερφόρτωση διεπαφής

4.Προστασία από υπερένταση και προστασία από υπερφόρτωση τάσης

5.Προστασία ασφαλειών μπαταρίας

Ισχυρή μπαταρία 4500mAh

Super Power Saving: Μέσω της ρύθμισης συχνότητας CPU, της ρύθμισης οπίσθιου φωτισμού και άλλες στρατηγικές και στοχευμένα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας για συγκεκριμένες εφαρμογές μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας του συστήματος και παρατείνεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Βελτιστοποίηση της κατάστασης αναμονής αδράνειας

Διατήρηση λειτουργίας του τηλεφώνου σε χαμηλή ισχύ κατά την αδράνεια για εξοικονόμηση ενέργειας.

App Quick Freeze

Το σύστημα παγώνει αυτόματα τις αδρανείς εφαρμογές. Αφού η εφαρμογή εισέλθει στην κατάσταση quick-freeze, δεν καταναλώνει ενέργεια στο παρασκήνιο.

Βελτιστοποίηση μπαταρίας οθόνης

Περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας μειώνοντας έξυπνα τη φωτεινότητα.

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Κλείσιμο ορισμένων εφαρμογών στο παρασκήνιο, παύση της λειτουργίας αυτόματου συγχρονισμού στο παρασκήνιο, μείωση της φωτεινότητας της οθόνης και απενεργοποίηση του εφέ δόνησης αφής.

Αντίστροφη φόρτιση OTG

Υποστήριξη φόρτισης για κινητά τηλέφωνα και ορισμένα προϊόντα AIOT όπως ακουστικά TWS και έξυπνα ρολόγια, περικάρπια. Έξοδος: 2,5W (5V 0,5A).

4.Εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ 186g

Χρώματα: Racing Yellow, Sonic Silver, Speed Blue.

Σχεδίαση με δέρμα σε διπλή απόχρωση

Προστασία από οσμές και ρωγμές

Ανθεκτικό σε δακτυλικά αποτυπώματα

Αντοχή σε φθορές και σκίσιμο

Μια νέα γενιά δέρματος φυτικής προέλευσης με πιο απαλή αίσθηση στην αφή. Το πλαίσιο της κάμερας εκτείνεται απεριόριστα προς τα κάτω, ως φόρος τιμής στον εμβληματικό σχεδιασμό των προβολέων του αγωνιστικού μοντέλου. Το "speedy yellow" αντιπροσωπεύει την αυγή του φωτεινού μέλλοντος το πρωί, αποτίνοντας φόρο τιμής στους νέους ανθρώπους που κινούνται με υψηλές ταχύτητες!

5.Τριπλή κάμερα 64MP Sony
Τριπλή κάμερα 64MP Sony

Κάμερα 64MP IMX 682 Sony

Εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός 8MP

Φακός macro 2MP

Ευρυγώνια κάμερα Selfie 16MP

Η εξαιρετικά ευκρινής μπροστινή κάμερα 16MP της Sony σας επιτρέπει να βγάζετε διάφορες selfie, ενώ υποστηρίζει λειτουργία καλλωπισμού AI, εφέ Bokeh κ.λπ. Ειδικότερα, ο νέος αλγόριθμος λειτουργίας καλλωπισμού έχει αναπτυχθεί για διαφορετικά φύλα, διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας και διαφορετικά σχήματα και χαρακτηριστικά προσώπου, επιτρέποντας στον χρήστη να βγάζει γρήγορα selfie στις οποίες η επιδερμίδα φαίνεται φυσική και όμορφη.

Λειτουργίες κάμερας

Αλγόριθμος πολλών καρέ 64MP

Με τον πρόσφατα αναβαθμισμένο αλγόριθμο σύνθεσης πολλών καρέ, η ευκρίνεια πλησιάζει τα 108 MP. Στο παρελθόν, ήταν δυνατή η λήψη μόνο μίας φωτογραφίας στη λειτουργία εξαιρετικής ευκρίνειας 64 εκατομμυρίων και μόνο στην περίπτωση επαρκούς φωτισμού (ISO100-200) ήταν δυνατή η παραγωγή μιας φωτογραφίας 64 εκατομμυρίων. Το realme GT διαθέτει τεχνολογία πολλών καρέ που επιτρέπει τη λήψη πολλών φωτογραφιών στα 64 MP ταυτόχρονα, ενώ χρησιμοποιεί την τεχνολογία πολλών καρέ για τη μείωση του θορύβου και τη βελτίωση της ευκρίνειας, γεγονός που επεκτείνει σημαντικά τη χρηστικότητα της λειτουργίας 64 MP. Εξοπλισμένο με έναν πρόσφατα αναβαθμισμένο αλγόριθμο πολλών καρέ, το realme GT μπορεί επίσης να τραβήξει εικόνες 64 MP σε πιο σκούρες σκηνές με καλύτερο έλεγχο θορύβου και πιο πλούσιες λεπτομέρειες.

Λειτουργία Pro 64MP

Έχουμε κάνει ορισμένες εξαιρετικές βελτιώσεις στη λειτουργία Super Nightscape, η οποία περιλαμβάνει πλέον έναν νέο αλγόριθμο σεναρίου pure raw night για την κατάργηση θορύβου και την περαιτέρω βελτίωση τόσο των λεπτομερειών όσο και της έκφρασης. Το GT εξασφαλίζει ότι μπορείτε να τραβήξετε όμορφες λήψεις τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Super Nightscape

Η λήψη νυχτερινών σκηνών είναι πολύ περίπλοκη. Αυτήν τη φορά, η realme έχει υιοθετήσει μια νέα λύση για τη λήψη νυχτερινών σκηνών και τη διάκρισή της σε διαφορετικές λειτουργίες έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις σύνθετες ανάγκες των χρηστών.

Φωτογραφία διαβατηρίου AI

Η κάμερα διαθέτει λειτουργία Φωτογραφίας διαβατηρίου AI, με την οποία μπορείτε να γλυτώσετε την επίσκεψη σε ένα επαγγελματικό στούντιο. Βρείτε απλώς ένα καθαρό φόντο και τραβήξτε λήψεις με προδιαγραφές ταυτότητας άνετα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Το αποτέλεσμα είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για τη λήψη φωτογραφιών ταυτότητας.

Chroma Boost

Μέσω του μηχανισμού AI για την αναγνώριση των πληροφοριών σκηνής, μέσω του μοναδικού ανθρώπινου οπτικού μοντέλου, γίνεται επαναφορά των πραγματικών λεπτομερειών, της φωτεινότητας και των χρωμάτων που βλέπει το ανθρώπινο μάτι και γίνεται τελειοποίηση του αποτελέσματος. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείται ο αλγόριθμος αντιστοίχισης χρωμάτων σε επίπεδο pixel έτσι ώστε η ανασύνθεση να γίνει πιο ευκρινής και διαφανής. Εικόνα με περισσότερη υφή στην οθόνη. Προσθέστε περισσότερα επίπεδα στην εικόνα και δώστε της μεγαλύτερη ζωντάνια πλησιάζοντας την πραγματικότητα αυτού που βλέπει το ανθρώπινο μάτι.