FYI

Ένα ταξίδι στο Paradise Island με την υπογραφή της ARTDECO

08.05.2017
Ένα ταξίδι στο Paradise Island με την υπογραφή της ARTDECO σας περιμένει την Παρασκευή 12 Μαΐου στο Hondos Center στην Ερμού

Επίτιμος προσκεκλημένος ο international makeup artist της μάρκας Macedonio Bezzera

Ένα υπέροχο ταξίδι με προορισμό το Paradise Island, τη νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της ARTDECO, περιμένει τους επισκέπτες του Hondos Center στην Ερμού την Παρασκευή 12 Μαΐου από τις 17:00 – 21:00, στο corner της μάρκας.

Ο international make-up artist της ARTDECO, Macedonio Bezzera, ο οποίος θα αποκαλύψει τη νέα καλοκαιρινή συλλογή Paradise Island και θα μυήσει τους προσκεκλημένους αλλά και τους επισκέπτες του καταστήματος, στα μυστικά του sun kissed και εκθαμβωτικού καλοκαιρινού μακιγιάζ με μια live επίδειξη make up.

Στο event που είναι ανοικτό στο κοινό, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καλοκαιρινά ombre cocktails εμπνευσμένα από τη σειρά Ombre³ Lipstick της ARTDECO, και φυσικά να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα της καλοκαιρινής συλλογής, με πρωταγωνιστή το must have Spray On Leg Foundation. Παράλληλα, θα διεξαχθεί διαγωνισμός μέσα στο κατάστημα, όπου οι επισκέπτες θα καλούνται να ακολουθήσουν τα summer girls της μάρκας για να κερδίσουν υπέροχα δώρα μακιγιάζ.

Την Παρασκευή 12 Μαΐου από τις 17:00 έως τις 21:00, η ARTDECO σας καλεί στο Hondos Center στην Ερμού, για να ανακαλύψετε το δικό σας “Paradise island” και να κερδίσετε προσωπικά tips μακιγιάζ αλλά και υπέροχα δώρα από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή.

Λίγα Λόγια για τη συλλογή “Paradise Island”

Με έμπνευση από τις λευκές αμμουδιές, τα τιρκουάζ νερά, τους φοίνικες και τα χρώματα του ουρανού σε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα, η νέα καλοκαιρινή συλλογή της ARTDECO Paradise Island θα σας ταξιδέψει σε παραδεισένια νησιά. Τα προϊόντα μακιγιάζ της σειράς, χαρίζουν λαμπερή και μαυρισμένη επιδερμίδα η οποία σε συνδυασμό με τα μοντέρνα χείλη που προτείνει το brand στην καλοκαιρινή του συλλογή, δημιουργούν μια εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμφάνιση.