FYI

Η ανοιξιάτικη συλλογή του Esquire Shop για το 2017

30.03.2017
Το ανδρικό στιλ συναντάει τις τελευταίες τάσεις της μόδας, στον υπέροχο χώρο του ανανεωμένου Esquire Shop στην καρδιά της Άνω Γλυφάδας που έρχεται να συνδυάσει τη μόδα και το στιλ με τις νέες τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.

Οι άντρες που αγαπούν την μόδα και θέλουν να ξεχωρίσουν με το ντύσιμό τους, θα βρουν στο Esquire Shop νεανικά ρούχα, σε άνετες, μοντέρνες γραμμές σε σχέδια που θα τραβήξουν το βλέμμα.
Στη καλοκαιρινή του συλλογή για το 2017 στο Esquire Shop θα βρεις αντρικές μπλούζες, πουκάμισα, παντελόνια αλλά και βερμούδες σε ζωηρά καλοκαιρινά χρώματα που θα αλλάξουν τη διάθεσή σου και θα σε ανανεώσουν.

Στο Esquire Shop θα βρείτε μεγάλη ποικιλλία από ανδρικά ρούχα τόσο για τις καθημερινές εμφανίσεις όσο και για πιο επίσημες περιστάσεις.


Η καλοκαιρινή κολεξιόν του Esquire περιλαμβάνει πουκάμισα για όλα τα γούστα αλλά και τις περιστάσεις στα πιο τρέντι χρώματα της άνοιξης και όχι μόνο. Τα καλοκαιρινά γαλάζια, τα ζωηρά κίτρινα, τα εντυπωσιακά κόκκινα φούτερ και πουκάμισα της νεάς σεζόν και όχι μόνο θα αλλάξουν τελείως την εμφάνισή σας, ενώ τα πανωφώρια της εποχής εξασφαλίζουν ένα ιδιαίτερο στιλ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Μεταμορφώστε το στιλ σας, αλλάξτε διάθεση και βρείτε τα απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και για τη νέα σεζόν και κάντε ένα δώρο στον αγαπημένο σας ή τον εαυτό σας από το ανανεωμένο κατάστημα Esquire Shop στην καρδιά της Άνω Γλυφάδας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του Esquire Shop στο Facebook
https://www.facebook.com/Esquiredenim/