FYI

Το ανανεωμένο Esquire Shop μας υποδέχεται στην καρδιά της Άνω Γλυφάδας

10.12.2016
Μια ανάσα από τις πιο υπέροχες ημέρες του χρόνου αλλά και από τη νέα χρονιά, οι άντρες θέλουν να αλλάξουν στιλ, να ανανεωθούν και να αλλάξουν διάθεση.

Το ανδρικό στιλ συναντάει τις τελευταίες τάσεις της μόδας, στον υπέροχο χώρο του ανανεωμένου Esquire Shop στην καρδιά της Άνω Γλυφάδας.

Για τους άντρες που αγαπούν την μόδα και θέλουν να ξεχωρίσουν με το ντύσιμό τους, δεν υπάρχει αμφιβολία πως στο Esquire Shop θα βρουν όλα όσα θέλουν.

Στο Esquire Shop θα βρείτε μεγάλη ποικιλλία από ανδρικά ρούχα τόσο για τις καθημερινές εμφανίσεις όσο και για πιο επίσημες περιστάσεις.

Η χειμερινή κολεξιόν του Esquire περιλαμβάνει ζακέτες σε γήινα χρώματα, μπλέιζερ με κουκούλα για όλες τις ώρες της ημέρας, φούτερ για άνετες καθημερινές εμφανίσεις, πουκάμισα για όλα τα γούστα αλλά και τις περιστάσεις. Τζιν παντελόνια σε άνετες γραμμές με ιδιαίτερες υφές, μπουφάν και πανοφώρια με γουνάκι ή χωρίς, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στιλ.


Μεταμορφώστε το στιλ σας, αλλάξτε διάθεση και βρείτε τα απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και κάντε ένα δώρο στον αγαπημένο σας ή τον εαυτό σας από το ανανεωμένο κατάστημα Esquire Shop στην καρδιά της Άνω Γλυφάδας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του Esquire Shop στο Facebook

https://www.facebook.com/Esquiredenim/