FYI

Μάθε τα πάντα για τη νέα συλλογή της Αccessorize για την σεζόν Αutumn/ Winter 2016

24.09.2016
Δες παρακάτω τα πάντα για τη νέα συλλογή της Αccessorize για την σεζόν Αutumn/ Winter 2016.

Jewellery

Tα statement σκουλαρίκια συνεχίζουν να αποτελούν κυρίαρχο trend για τη σεζόν AW16. Η συλλογή περιλαμβάνει έντονα διακοσμημένα chandelier σκουλαρίκια, εντυπωσιακά oversized, τύπου-drop σκουλαρίκια σε floral μοτίβα, λαμπερά ear crawlers και must-have κρίκους σε μία ποικιλία από γεωμετρικά σχέδια.
Η συλλογή με τα κολιέ περιλαμβάνει κομψά, μακριά μενταγιόν για διακριτικές και ταυτόχρονα edgy εμφανίσεις ή εντυπωσιακά στολισμένα collar κολιέ και chokers. Για την τρέχουσα σεζόν, επανέρχονται οι έντονοι συνδυασμοί με πολλά αξεσουάρ στο λαιμό, αλλά και τα statement cocktail δαχτυλίδια.



Bags

Οι τσάντες της νέας συλλογής μαγνητίζουν την προσοχή και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Από τις γεωμετρικές τσάντες με τα μακριά λουράκια και τα διακοσμητικά τρισδιάστατα λουλούδια, τις croc camera bags και τις πολυδιάστατες patchwork επιλογές, μέχρι τις tote με τα μοδάτα tick boxes, τα στυλάτα satchels και τα ανανεωμένα σακίδια, υπάρχει μία ιδανική επιλογή για τον καθένα. Οι νέες προσθήκες της σεζόν είναι μία σειρά από λουράκια για τσάντες κατάλληλα για mix & match συνδυασμούς, που θα χαρίσουν μοναδικότητα στα αγαπημένα σας κομμάτια.
Η πολυτελής δερμάτινη συλλογή παρουσιάζει μία νέα σειρά στην οποία κυριαρχούν τα μεταλλικά στοιχεία και οι τσάντες δύο όψεων, χαρακτηριστικά τα οποία κάνουν κάθε εμφάνιση να μοιάζει αβίαστα κομψή και μοδάτη.



Scarves/Hats

Το χαρακτηριστικό φουλάρι του φθινοπώρου έρχεται ανανεωμένο με μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων- στολισμένο, μεταξωτό, κυματιστό, με έντονα prints και με trendy κρόσσια. Καθώς ο καιρός γίνεται πιο χειμωνιάτικος, τα κασκόλ γίνονται πιο χορταστικά με τα oversized κομμάτια και τις blanket δημιουργίες. Το εποχιακό poncho αντιπροσωπεύει την άνετη κομψότητα, σε συνδυασμό με τα πλεκτά και ζεστά αξεσουάρ που αποτελούν χαρακτηριστικό των Accessorize. Το στυλάτο καπέλο fedora συνεχίζει να επικρατεί στις επιλογές του χειμώνα, ενώ τα πλεκτά σκουφάκια με τα oversized poms ξεχωρίζουν ως η go-to επιλογή για τους χειμερινούς μήνες.



Personalisation

Επίλεξέ το. Πίεσέ το. Τοποθέτησέ το. Εξατομίκευσέ το. Μία συναρπαστική καινούρια συλλογή που έρχεται για την περίοδο Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016, η Personalisation, παρουσιάζει μία σειρά από παιχνιδιάρικα αξεσουάρ, ικανά να μεταμορφώσουν τις τσάντες, τα καπέλα, τα φουλάρια, ακόμη και τα ρούχα σε μοναδικά κομμάτια στη ντουλάπα σας. Tα πάντα αποκτούν το προσωπικό σας στυλ μέσα από μία σειρά από κονκάρδες, καρφίτσες, patches, pom pom και μοναδικά σύμβολα!