FYI

Η Nicole Kidman στο Πεκίνο με την OMEGA

21.09.2016
Η OMEGA γιορτάζει με υπερηφάνεια τη κληρονομιά της στη γυναικεία Ωρολογοποιία στο Πεκίνο, με μια ολοήμερη εκδήλωση αφιερωμένη εξολοκλήρου στα γυναικεία ρολόγια, στην οποία συμμετείχε η βραβευμένη με Όσκαρ Ηθοποιός Nicole Kidman.

28 Σεπτεμβρίου 2016: Για περισσότερα από 100 χρόνια, η OMEGA έδειξε τη βαθειά αφοσίωσή της στη δημιουργία γυναικείων ρολογιών, τα οποία είναι όμορφα τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Η αφοσίωσή της αυτή με σκοπό το συνδυασμό της κομψότητας και της απόλυτης ακρίβειας ήταν το θέμα αυτής της ιδιαίτερης ημέρας και νύχτας εορτασμών στο Πεκίνο.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Nicole Kidman επισκέφθηκε την OMEGA Boutique στο Oriental Plaza, που δεν είναι απλώς το κατάστημα – ναυαρχίδα της OMEGA στην Κίνα και το μεγαλύτερο στην Ασία, αλλά και μια από τις μεγαλύτερες Boutiques Ρολογιών σε όλο τον κόσμο. Εκεί συνάντησε τον Πρόεδρο και CEO της OMEGA Mr. Raynald Aeschlimann, ο οποίος της παρουσίασε τη τελευταία γυναικεία συλλογή ρολογιών της Μάρκας, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων Master Chronometers τα οποία έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για γυναίκες: τη συλλογή Constellation Petite Seconde. Ένα λεπτεπίλεπτο ρολόι με καντράν κατασκευασμένο από φίλντισι (Mother-Of-Pearl), το Petite Seconde διαθέτει υποκαντράν μέτρησης δευτερολέπτων με τέσσερις ενδείξεις ώρας από διαμάντια, το οποίο είναι τοποθετημένο στη θέση ώρας 9.

Η Nicole Kidman, η οποία είναι Πρέσβειρα της OMEGA από το 2005, μίλησε με θέρμη για τη σχέση της με την εμβληματική Ελβετική Μάρκα αναφέροντας «Νιώθω όμορφα που είμαι κομμάτι αυτής της Μάρκας. Νομίζω πως είμαι τόσο περήφανη για τη σχέση που έχουμε, επειδή πιστεύω τόσο πολύ σε αυτή».

Το απόγευμα, συμμετείχε με τη OMEGA στους ξεχωριστούς εορτασμούς για τη γυναικεία Ωρολογοποιία στο κέντρο του Πεκίνου. Πήρε μέρος στην εκδήλωση φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα Schiaparelli και παπούτσια LK Bennett. Η Nicole Kidman επέλεξε να φορέσει το νέο ρολόι Constellation Petite Seconde, ένα ρολόι σε κόκκινο χρυσό με λευκό καντράν από φίλντισι ( Mother-of-Pearl).

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε στους καλεσμένους ότι ήταν ενθουσιασμένη που επέστρεψε στο Πεκίνο. «Έχω έρθει εδώ τουλάχιστον 20 φορές και νιώθω άνετα σαν να είμαι σπίτι μου στην Κίνα».

Ο Πρόεδρος και CEO της OMEGA Mr. Raynald Aeschlimann καλωσόρισε τους καλεσμένους που είχαν έρθει από όλο τον κόσμο για να παρευρεθούν στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση. Μίλησε με υπερηφάνεια για τη μακρά και πλούσια ιστορία της OMEGA στη γυναικεία Ωρολογοποιία. «Όλα αυτά τα ρολόγια, παλαιά και καινούργια, συνδέονται μέσω του DNA τους», είπε. Προσθέτοντας ότι «...η προσπάθεια να είναι ότι καλύτερο είναι το κοινό χαρακτηριστικό τους».

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες απολάμβαναν μια βιτρίνα με ρολόγια από όλες τις εποχές. Η νέα γυναικεία συλλογή ρολογιών της OMEGA Seamaster Aqua Terra 150M τράβηξε ιδιαίτερα τη προσοχή, χάρη στα εντυπωσιακά νέα μαργαριταρένια καντράν από φίλντισι σε χρώμα Ταϊτής, λεβάντας, κοραλλί και λευκό. Η εμβληματική συλλογή Ladymatic της OMEGA, ένα ρολόι που συχνά φοράει η Nicole Kidman στο κόκκινο χαλί, ήταν επίσης πολύ δημοφιλές.

Οι ιδιαίτεροι εορτασμοί που διήρκησαν όλη τη μέρα και τη νύχτα ολοκληρώθηκαν με ένα κοκτέιλ στη βεράντα.