FYI

Το μεγαλύτερο H&M της Ελλάδας άνοιξε πανηγυρικά τις πύλες του

27.10.2015
Με ένα διήμερο πάρτι γιορτάστηκαν τα εγκαίνεια του μεγαλύτερου flagship καταστήματος της διάσημης φίρμας στη Νότιο Ανατολική Ευρώπη.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή με ένα Fashion VIP partyμε Special Guest την KristinaBazan δημιουργό του Kayture και συνεχίστηκαν το Σάββατο με ένα Opening Celebrationγια την κοπή της κορδέλας από τη Store Manager, Τούλα Σφενδύλη και τις Βασιλική Πολυδωράκη και Δέσποινα Καλεσκόπη.

Οι SteveMilatos, Άκης Πετρετζίκης, Γιάννης Στάνκογλου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τζένη Θεωνά και Τζωρτζίνα Λιώση ήταν μεταξύ των επωνύμων που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της εταιρείαςκαι παρακολούθησαντο special performance της Τάμτας (επάνω) και των DJ Kas και DJ Young καθώς και τα make-up tips της νέας Η&Μ Beauty σειράς από τη Μαρία Ηλιάκη και τον Μάνο Βυνιχάκη. (κάτω)

«Το κτίριο είναι πραγματικά μαγικό και ανυπομονώ να ανακαλύψω όλες τις Η&Μ συλλογές σήμερα. Δεν έχω αμφιβολία πως θα είναι μια εξαιρετική βραδιά.», δήλωσε η KristinaBazan.

«Σήμερα γιορτάζουμε το άνοιγμα του 2ουflagship καταστήματος της Η&Μ στην Ερμού που είναι αποτέλεσμα της φανταστικής δουλειάς από όλους τους συνεργάτες και του προσωπικού της εταιρείας μας.», δήλωσε η Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος & Βουλγαρίας.

Το νέο κατάστημα των 3.900 τ.μ. προσφέρει μόδα για όλη την οικογένεια, το σπίτι καθώς και τη νέα σειρά Beauty και θα αντικαταστήσει το κατάστημα στην οδό Ερμού 22.H Η&Μ απαριθμεί 32 καταστήματα σε 11 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα και Χανιά.

Και μια πιο... ζωντανή ματιά από εκείνη τη βραδιά στο βίντεο που ακολουθεί.