FYI

Μπήκαμε στα γυρίσματα της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Demi Lovato για την Skechers [photos]

07.10.2015
Η κάτοχος πλατινένιων δίσκων και ηθοποιός Demi Lovato παρουσιάζεται σε ένα knockout «performance» ως το κεντρικό πρόσωπο της γυναικείας σειράς παπουτσιών της SKECHERS. Η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες και backstage video για να πάρουμε μία μικρή γεύση για την καμπάνια που θα κάνει ντεμπούτο τα Χριστούγεννα του 2015.

Σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων, η Demi μίλησε για τα συναισθήματα της για την SKECHERS τώρα που είναι ήδη ένα χρόνο μέλος της οικογένειας: “Είναι τέλειο να υποστηρίζω ένα brand που πραγματικά αγαπώ και φορώ. Έχω έναν τεράστιο αριθμό παπουτσιών Skechers στην ντουλάπα μου. Αυτό που αγαπώ σε αυτά τα παπούτσια είναι το πόσο ΠΟΣΟ άνετα είναι.

Εκτός από την έντυπη καμπάνια η Demi θα γυρίσει 2 τηλεοπτικά σποτ για την προώθηση της Χριστουγεννιάτικης συλλογής και της συλλογής για την Άνοιξη του 2016. Τα παπούτσια από την τρέχουσα #SkechersDemiStyle collection είναι διαθέσιμα στα τα καταστήματα SKECHERS σε όλο τον κόσμο.

Το 5ο άλμπουμ της Demi Confident”, που περιλαμβάνει και το Top 100 hit “Cool for the Summer” αλλά και το καινούργιο κομμάτι της “Confident” θα κάνει ντεμπούτο στις 16 Οκτωβρίου.

Photo Credits: SKECHERS

Link για backstage video: https://youtu.be/9cto2PZaNBk

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Skechers στην Eλλάδα είναι η εταιρεία Top Trends SA, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 54, Βούλα ,τηλ .210.9689120, [email protected]

*******

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε μας στο Facebook https://www.facebook.com/SkechersGreece

https://www.facebook.com/pages/Skechers-Performance-Division-Greece/,Τwitter: https://twitter.com/SkechersGR

Ιnstagram: https://instagram.com/skechersgr/,Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCTmJEE8mnBz79FUVf-kd00A