Ταινιες πορνο

03.10.2013
Βλεπει ταινιες πορνο και οταν ρωτησα τον λογο ειπε για να παιρνει μαθηματα. Οκ, αλλα το να βλεπει κοπελες να αυτοικανοποιουνται τι μαθημα μπορει να του δωσει;

Θεια μου οι συμβουλες σου σε αλλα ατομα μ ε χεουν βοηθησει πολυ και θελω κ εγω να σου κανω καποια ερωτηση. Ανακαλυψα πως το αγορι μου βλεπει ταινιες πορνο και οταν τον ρωτησα για ποιο λογο τις βλεπει ειπε για να παιρνει μαθηματα. Οκ μπορω να το δεχτω ως δικαιολογια αυτο αλλα το να βλεπει κοπελες να αυτοικανοποιουνται τι μαθημα μπορει να του δωσει; Με εχει ξενερωσει τρελα αυτο. Πιστευεις πως ειμαι υπερβολικη;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ναταλία μου, αν γενικότερα είσαι ικανοποιημένη από τη σεξουαλική σου ζωή μαζί του, δεν υπάρχει λόγος να δίνεις τόση σημασία στην παρακολούθηση πορνό από το αγόρι σου. Βλέπεις, το πορνό είναι μια από τις αγαπημένες ενασχολήσεις των περισσότερων αρσενικών σε κάθε ηλικία και δεν πρέπει να το βλέπεις ανταγωνιστικά.

Βέβαια, αν ο καλός σου έχει αρχίσει ν' αποφεύγει το συντροφικό σεξ και προτιμάει να αυνανίζεται με πορνό (γιατί περί αυτού ακριβώς πρόκειται), τότε μπορεί να ξενερώσεις όσο θέλεις και να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι.

Τώρα, αυτά περί διδασκαλίας από τις σεξοταινίες, μπορείς να τ' ακούσεις βερεσέ, γιατί όπως καταλαβαίνεις είναι απλά αστείες και φτηνές δικαιολογίες. Άσε που ό,τι είναι να... μάθεις το μαθαίνεις από τις πρώτες 3-4, αφού στην ουσία όλες ίδιες είναι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ