provlima par8enias

13.12.2011
Εκεί που πάμε να κάνουμε κάτι και ξεντύνομαι το παιδί πάει να βρει τρυπα και δεν βρίσκει. Τι να κάνω;

Είμαι 18 και τα έχω με ένα αγόρι 2,5 χρονια και είπαμε να το προχωρήσουμε. Εδώ και παρα πολύ καιρό, περίπου 1 χρόνο, εκεί που πάμε να κάνουμε κάτι και ξεντύνομαι το παιδί πάει να βρει τρυπα και δεν βρίσκει. Τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μμμ... Εφόσον έχεις κανονικά περίοδο το πιθανότερο είναι ότι το άνοιγμα του παρθενικού σου υμένα είναι πάρα πολύ μικρό και δυσκολεύει τη διείσδυση. Βέβαια, μπορεί απλά να είναι και θέμα δικής του απειρίας, αν και μου φαίνεται κάπως απίθανο, αφού αν σου βάζει δάχτυλο στα προκαταρκτικά, τότε σίγουρα ξέρει πού πρέπει να στοχεύσει και στη διείσδυση. Σίγουρα πάντως, από τα προκαταρκτικά πρέπει να ξεκινήσετε κι όχι να πάτε κατευθείαν στο κυρίως πιάτο γιατί διαφορετικά, χωρίς την απαραίτητη ύγρανση, το σεξ θα είναι πολύ επώδυνο για σένα.

Μια καλή ιδέα για να τον διευκολύνεις στην όλη διαδικασία, είναι να εντοπίσεις η ίδια την είσοδο του κόλπου σου εξερευνώντας την ευαίσθητη περιοχή σου με τη βοήθεια ενός καθρέφτη χειρός. Όπως θα δεις και μόνη σου αν παραμερίσεις λίγο τα μεγάλα χείλη, το επίμαχο σημείο βρίσκεται ανάμεσα στην κλειτορίδα σου και τον πρωκτό και καλύπτεται από τρυφερό δέρμα σε χρώμα ροζ. Αν μάλιστα χρειάζεσαι περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες, αρκεί να διαβάσεις το άρθρο που έχουμε δημοσιεύσει στο WomenOnly, "Τα μυστήρια της γυναικείας ανατομίας", όπου θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το όλο θέμα.

Αν παρόλα αυτά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε δυσκολίες, ή αν δεν έχεις καθόλου περίοδο (πράγμα εξαιρετικά σπάνιο), τότε θα πρέπει να ελέγξεις το αναπαραγωγικό σου σύστημα κάνοντας μια επίσκεψη (ιδανικά μαζί με το αγόρι σου) στον γυναικολόγο και εξηγώντας του το πρόβλημα που σας απασχολεί, ώστε να σας κατατοπίσει σωστά και υπεύθυνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ