Σε παρακαλώ βοήθησε με

12.11.2011
Πρόσφατα μου έγινε πρόταση από κάποιον 25 χρονο να εχουμε σεξουαλική επαφή εγώ, αυτός και ο συνομήλικος φίλος του... Πρέπει να αναφέρω ότι είμαι 17.

Θεία μου Λουκία, σου έχω στείλει και άλλες φορές αλλά δεν μου έχεις απαντήσει. Γι αυτό αν μπορείς απάντησε μου αυτήν την φορά. Το δικό μου πρόβλημα είναι πως πρόσφατα μου έγινε πρόταση από κάποιον 25 χρονο να εχουμε σεξουαλική επαφή εγώ, αυτός και ο συνομήλικος φίλος του... Πρέπει να αναφέρω ότι είμαι 17. Τα παιδιά τα ξέρω 5 χρόνια. Μπορώ να πω ότι θέλω πολύ να το κάνω. Μήπως όμως δεν είναι ηθικά ορθό; Είναι τρίτος ξάδερφος ο ένας της κολλητής μου και συμφωνησαμε να μην το μάθει αυτή. Αυτός και ο φίλος του μου είπαν όποτε και ΑΝ εγώ είμαι έτοιμη. Τι να κάνω; Και αν πω ναι τελικά πως να το κανω και πως να συμπεριφερθώ; Μονο εσύ μπορείς να με βοηθήσεις. Σ ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λένα μου, πριν αποφασίσεις να κάνεις οτιδήποτε θα πρέπει να έχεις απέραντη εμπιστοσύνη σ' αυτά τα άτομα, τόσο ως προς το γεγονός ότι είναι υγιή και δεν θα σε "κεράσουν" καμιά σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια, αλλά και ως προς το ότι θα κρατήσουν και οι δύο το στόμα τους ερμητικά κλειστό γι' αυτό το γεγονός.

Εφόσον δεν βρίσκεσαι σε σχέση αυτή την εποχή και θέλεις πραγματικά να δοκιμάσεις αυτή την εμπειρία, δεν υπάρχει ηθικό δίλημμα, αφού θα κάνεις απλά το κέφι σου χωρίς να βλάπτεις κανέναν. Όμως το σίγουρο είναι ότι αν μαθευτεί στον κύκλο σου πως έκανες ομαδικό σεξ, δεν θα ακουστεί κολακευτικά και σίγουρα αυτή η φήμη θα συνοδεύει το όνομα σου για πάντα.

Επίσης, το γεγονός ότι αυτοί οι δύο τύποι είχαν τη συγκεκριμένη ιδέα σημαίνει ότι είναι αρκετά απρόσεκτοι στην σεξουαλική τους συμπεριφορά, άρα έχουν αυξημένες πιθανότητες να είναι φορείς κάποιου σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος και γι' αυτό πρέπει να είσαι διπλά προσεκτική.

Από εκεί και πέρα, καταλαβαίνεις ότι το πώς θα συμπεριφερθείς είναι το τελευταίο από τα προβλήματα σου, καθώς τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους από μόνα τους και δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι διαφορετικό απ' ότι όταν κάνεις σεξ με έναν άντρα.

Να ξέρεις τέλος, ότι αν τυχόν ερωτευτείς -ή είσαι ήδη ερωτευμένη με κάποιον από τους δύο- μετά από μια τέτοια δραστηριότητα η πιθανότητα να εξελιχθεί ένας σοβαρός δεσμός μεταξύ σας είναι από πολύ χλωμή έως ανύπαρκτη, γιατί κανένας δεν θέλει να μοιραστεί ένα κορίτσι που αγαπάει με κάποιον άλλον άντρα.