Τζένιφερ Λόπεζ: (Ισ)Πανικός

28.06.2007
Ποιά είναι Τζένιφερ Λιν Λόπεζ, ετών 38, από τη Νέα Υόρκη, με υπερ-δεκαετή καριέρα στη μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία, σχετικά πρόσφατα και σε αυτή της μόδας. Από τις πλουσιότερες και πιο ισχυρές γυναίκες της Αμερικής.

Ποιά είναι

Τζένιφερ Λιν Λόπεζ, ετών 38, από τη Νέα Υόρκη, με υπερ-δεκαετή καριέρα στη μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία, σχετικά πρόσφατα και σε αυτή της μόδας. Από τις πλουσιότερες και πιο ισχυρές γυναίκες της Αμερικής. Χάρισε στη λατινόφωνη κοινότητα ένα σύμβολο για να το λατρεύει. Μόλις με πέντε άλμπουμ στο ενεργητικό της, έγινε εύκολα το πρότυπο της show woman για πολλές επίδοξες σταρ του πλανήτη. Η ποπ βιομηχανία στη δεκαετία που διανύουμε την έχει αναδείξει σε κυρίαρχη φιγούρα των καταλόγων επιτυχιών και κάθε φλερτ της γίνεται πρωτοσέλιδο στον κουτσομπολίστικο τύπο αλλά και στο Billboard. Στον κινηματογράφο κινείται περισσότερο στο χώρο του Βατόμουρου παρά σε αυτόν του θείου Οσκαρ, αλλά κανένας δεν φαίνεται να ενοχλείται.

Γιατί να την προσέξουμε

Διότι όπως είπε και εξέχον στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας, η Τζένιφερ «έχει ένα σπουδαίο μέλλον... από πίσω της», αναφερόμενος στα τορνευτά οπίσθιά της. Χορεύει σαν ελαφίνα σε τελετουργική πολιορκία απέναντι στο αρσενικό και τραγουδάει σίγουρη για το ραντεβού με την επιτυχία. Περισσότερο λατίνικη φλόγα παρά γνήσιο ταλέντο, η Τζένιφερ χωρίς το σεξ απίλ της είναι μάλλον αναλώσιμη. Οι παραγωγές της είναι εξαιρετικές - κινητοποιούνται οι πιο ξύπνιοι του r n b κυκλώματος, τα τραγούδια της γερά και οι συνεργασίες της πάντα μελετημένες. Κατά κάποιο τρόπο, η Τζένιφερ δεν είναι δυνατόν να κάνει λάθος.

Η αλήθεια είναι ότι
Κάποια σινγκλ της θα μείνουν στην ιστορία της λαμπερής ποπ («Ιf You Had My Love», «Ρlay»...) και τα υπόλοιπα κεφάλαια του βιβλίου της μάλλον θα γεμίσουν με τις περιπέτειές της με τον Μπεν Αφλεκ και τον Μαρκ Αντονι...

Μας απασχολεί γιατί
Πρωταγωνιστεί, μαζί με τον Αντόνιο Μπαντέρας, στο βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα θρίλερ «Βordertown» του Γκρέγκορι Νάβα.

Τι γίνεται
Κόλαφος. Η Τζένιφερ σχεδόν γιουχαϊστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Βερολίνο, όπου η ταινία διαγωνίστηκε για την Χρυσή Αρκτο.

Τι να περιμένουμε
Τη γνωστή συνοφρύωση της σταρ στις σκηνές αγωνίας. Κοντεύει να γίνει σήμα κατατεθέν της. Αυτό, και ο σέξι θυμός στην έκφραση του προσώπου της.