Κάμερον Ντίαζ: Σαραντάρα με ζαρτιέρες

03.10.2012
Η Κάμερον Ντίαζ, το απόλυτο California girl, βγάζει το καουμπόικο καπέλο του «Gambit», φοράει δερμάτινο κορσέ και ζαρτιέρες και φωτογραφίζεται για το τεύχος Νοεμβρίου του αγγλικού Esquire υμνώντας τα … 40!

Η Κάμερον Ντίαζ, το απόλυτο California girl, βγάζει το καουμπόικο καπέλο του «Gambit», φοράει δερμάτινο κορσέ και ζαρτιέρες και ποζάρει στην κάμερα του Τέρι Ρίτσαρντσον για το τεύχος Νοεμβρίου του αγγλικού Esquire υμνώντας τα … 40!

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνομαι ικανοποιημένη. Είμαι ενθουσιασμένη. Το να μεγαλώνεις είναι ότι καλύτερο υπάρχει στη ζωή. Ξέρω περισσότερα απ' όσα γνώριζα ποτέ, ξέρω καλύτερα τον εαυτό μου και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη. Αισθάνομαι πιο ικανή από ποτέ κι όσο για την εμφάνισή μου, νιώθω καλύτερα στα 40 από ό,τι στα 25».

H πρωταγωνίστρια του «What to Expect When You’re Expecting» δεν αποκλείει την πιθανότητα να ασχοληθεί με το θέμα «μητρότητα» και εκτός κινηματογραφικών πλατό, κάτι που λέει ότι μέχρι σήμερα δεν το έκανε από επιλογή, όπως και το γάμο: «Υπάρχει ακόμη δυνατότητα και πιθανότητα γι' αυτό. Δεν είμαι και τόσο μεγάλη» λέει η Κάμερον που κινηματογραφικά έχει στα προσεχώς της ένα από τα πιο αναμενόμενα πρότζεκτ, το «The Counselor» του Ρίντλεϊ Σκοτ, με Φασμπέντερ, Μπαρδέμ Μπραντ Πιτ και Πενέλοπε Κρουθ, ενώ θα τη δούμε και στο πλευρό του Μπενίθιο Ντελ Τόρο στο «Agent Century 21» ως μεσίτρια που πέφτει θύμα απαγωγής από μεξικάνικο καρτέλ και αναπάντεχα αναλαμβάνει μια αποστολή εκδίκησης για τον επικεφαλής του. Τελικά για την πρώην άγγελο του Τσάρλι ισχύει το «η ζωή αρχίζει στα 40».