Η Όλγκα Κουριλένκο είναι σε φόρμα και το δείχνει!

19.09.2012
Εμφανίζεται στο “Seven Psychopaths” του Μάρτιν Μακντόνα, ετοιμάζει το “Oblivion” με τον Τομ Κρουζ, ενώ τηλεοπτικά χορεύει στο Magic City. Το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ Όλγκα Κουριλένκο φωτογραφήθηκε σε σέξι αθλητική φωτογράφηση για το Complex Magazine

Εμφανίζεται στο “Seven Psychopaths” του Μάρτιν Μακντόνα, ετοιμάζει το “Oblivion” με τον Τομ Κρουζ, ενώ τηλεοπτικά χορεύει στο Magic City. Το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ Όλγκα Κουριλένκο φωτογραφήθηκε σε σέξι αθλητική φωτογράφηση για το Complex Magazine, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τους ρόλους που απορρίπτει προκειμένου να μην ταυτιστεί μόνο με τα γυμνά και τις ερωτικές σκηνές που της προτείνουν συνήθως οι παραγωγοί, μετά την εμφάνισή της στο Quantum of Solace.

“Όλοι μου έλεγαν τώρα θα ταυτιστείς με αυτήν την εικόνα του σέξι bond girl κι εγώ δεν ήθελα να μείνω με αυτήν την ταμπέλα σε όλη μου τη ζωή. Γι’ αυτό ήμουν πολύ προσεκτική και είπα όχι σε αρκετούς ρόλους που έμοιαζαν με αυτό το προφίλ. Δεν είμαι σίγουρη τελικά τι ήταν καλύτερο να είχα κάνει. Αν είχα δεχτεί αυτές τις προτάσεις μετά την ταινία του Μποντ θα είχα εμφανιστεί πολύ περισσότερο, θα ήμουν μεγαλύτερο όνομα, αλλά τυποποιημένη στους ρόλους της ωραίας, ενώ τώρα έμεινα εκτός από πολλές παραγωγές που θα μπορούσα να έχω στο βιογραφικό μου. Πάντως αισθάνομαι καλύτερα έτσι» λέει το πρώην τοπ μόντελ που απάντησε και για τις φωτογραφίες των παπαράτσι που τη δείχνουν να φιλάει τον Τομ Κρουζ. «Είναι γελοίο! Πρόκειται για σκηνές από την ταινία. Δίπλα μας φαίνεται ένα … διαστημόπλοιο!»

Όσο για τα λεφτά που έχει βγάλει στο Χόλιγουντ, η Όλγκα απαντάει με ειλικρίνεια: “Όταν έχεις μεγαλώσει φτωχός, ονειρεύεσαι τα χρήματα. Υπάρχουν πολλοί στην Αμερική που λένε “μα γιατί θέλεις να έχεις τόσα πολλά;” Κι εγώ απαντώ “μάλλον δεν έχεις πεινάσει ως παιδί”».

Απολαύστε την Όλγκα στις γυμναστικές επιδείξεις της φωτογράφησης στα stills αλλά και το hot βίντεο του Complex.