Συνέντευξη: Τι περνούν οι γκαστρωμένες

19.06.2012
Δείτε τι είπαν η Ελίζαμπεθ Μπανκς και η Άννα Κέντρικ για τους ρόλους τους στην ταινία Τι Να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος

Έχοντας ανέκαθεν μια προτίμηση σε προϋπάρχον υλικό (που έρχεται πακέτο με το αντίστοιχο κοινό του), το Χόλιγουντ δεν αρκείται πια στα μυθιστορήματα, τις νουβέλες και τα κόμικ (και τα ριμέικ/σίκουελ/πρίκουελ αυτών) στην αναζήτηση ιδεών για νέες ταινίες ούτε έχει πια συγκεκριμένα στάνταρ για το ποιες είναι οι επιλογές του. Απόδειξη, η τελευταία κυρίαρχη μόδα των ταινιών που βασίζονται σε self-help βιβλία, αυτούς τους οδηγούς για καλύτερη ζωή/υγεία/ερωτική ζωή/τα πάντα που έχουν αποθεώσει οι ΗΠΑ και βρίσκει κανείς με το κιλό στα αεροδρόμια.

Μετά το «Mean Girls» και το «Απλά Δεν Σε Γουστάρει» (που βασίζεται σε ένα επεισόδιο του «Sex and the City» που ασχολήθηκε με την σχετική ατάκα/φιλοσοφία) πριν μερικά χρόνια, ήρθε η σειρά για τη φοβερά δημοφιλή αλλά πλέον και αμφιλεγόμενη Βίβλο της Εγκυμοσύνης για να μεταφερθεί στο σινεμά - όπως και στις άλλες δύο περιπτώσεις, ένα all-star καστ (άλλη μόδα από'κει) εμφανίζεται σε πέντε μικρές ιστορίες που έχουν δημιουργηθεί για να απεικονίσουν τα βάσανα της εγκυμοσύνης.

Δύο από αυτές τις εγκυμονούσες είναι η Ελίζαμπεθ Μπανκς και η Άννα Κέντρικ, που αντιπροσωπεύουν δύο πολύ διαφορετικές εμπειρίες εγκυμοσύνης. Η μεν Χόλι της Μπανκς αγωνίζεται να μείνει έγκυος και είναι πανευτυχής όταν τα καταφέρνει, μόνο για να περάσει ό,τι άβολο, επώδυνο και εξευτελιστικό σωματικό σύμπτωμα μπορεί κανείς να περάσει στην εγκυμοσύνη, ενώ η Ρόζι της Κέντρικ μένει έγκυος κατά λάθος και βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλα διλήμματα και αλλαγές. Δείτε τι είπαν για την ταινία και τους ρόλους που υποδύονται.