Ο σκηνοθέτης της Χιονάτης κάνει διακοπές στην Ελλάδα

01.06.2012
Ο Ρούπερτ Σάντερς μιλά για την ανάγκη για απόδραση μέσα από τέτοιες ταινίες φαντασίας, ενώ έμαθε και για την σχέση του με τις Σπέτσες!

Η «Χιονάτη και ο Κυνηγός» είναι ίσως το πιο απαιτητικό πρότζεκτ που θα μπορούσε να διαλέξει για σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Ρούπερτ Σάντερς: ένας τεράστιος προϋπολογισμός, επικές σκηνές μάχης σώμα με σώμα, ειδικά εφέ, ένας ολόκληρος κόσμος σχεδιασμένος από την αρχή, και φυσικά οι μεγάλοι σταρ ήταν στην καθημερινότητα του Βρετανού πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη, που είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας μία από τις μεγαλύτερες ταινίες του φετινού καλοκαιριού.

Στο άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα συνέβαλε βέβαια και η μεγάλη εμπειρία του χάρη στην υπερ-επιτυχημένη και διακεκριμένη καριέρα του στην διαφήμιση, που τον έχει αναδείξει ως έναν από τους πλέον ανερχόμενους σκηνοθέτες του αύριο.

Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης βρέθηκε στην Αγγλία και μίλησε στον Βρετανό σκηνοθέτη για την ανάγκη για απόδραση μέσα από τέτοιες ταινίες φαντασίας, ενώ έμαθε και για την σχέση του Ρούπερτ Σάντερς με τις Σπέτσες!