Love Letters και "Ο κύβος ερρίφθη"!

01.04.2008
Ο Θεατρικός Οργανισμός "Die is Cast" (Ο κύβος ερρίφθη) από τον Καναδά παρουσιάζει το έργο "Love Letters" στο Κέντρο Τεχνών στο ΑCS.
Τι: Θεατρική Παράσταση «Love Letters» του A.R. Gurney, Σκηνοθεσία: Jenny Quayle
Πότε: Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Απριλίου στις 21:00
Πού: Κέντρο Τεχνών στο ΑCS
Πρωταγωνιστούν: Kathy Millard, R.H. Thomson
Τιμές εισιτηρίων: 20€, φοιτητικό 15€

Ο Θεατρικός Οργανισμός "Die is Cast" (Ο κύβος ερρίφθη) από τον Καναδά παρουσιάζει το έργο "Love Letters" στο Κέντρο Τεχνών στο ΑCS. Μια δυνατή ιστορία αγάπης ξεδιπλώνεται μέσα από την αλληλογραφία δύο ανθρώπων, του δικηγόρου Andrew και της ζωγράφου Melissa, φέρνοντας στο φως τις κρυφές πτυχές ενός έρωτα, που ξεκίνησε στα παιδικά τους χρόνια και συνεχίστηκε κατά τη 40χρονη πορεία ζωής αυτών των δύο πολύ διαφορετικών αλλά βαθιά δεμένων ανθρώπων.

Γράμματα σύντομα, ακόμα και μονολεκτικά, καρτ ποστάλ από χώρες μακρινές, περιγραφές γάμων και πάρτι, θανάτων και γεννήσεων, γράμματα υβριστικά ή βαθειά ερωτικά σε μία παράσταση γεμάτη ρυθμό και ανατροπές, τρυφερότητα, χιούμορ, έρωτα αλλά και ειλικρίνεια. Το "Love Letters" του A.R. Gurney, (Α. Ρ. Γκέρνη) ανέβηκε για πρώτη φορά το 1989 και από τότε παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Στην παράσταση στο Κέντρο Τεχνών στο ACS, πρωταγωνιστούν δύο πολύ γνωστοί και διακεκριμένοι ηθοποιοί του Καναδά η Κάθυ Μίλλαρντ και ο Ρ. Τομσον, σε σκηνοθεσία Jenny Quayle (Τζένυ Κουέιλ).

Η παράσταση είναι στα Αγγλικά με Ελληνικούς υπέρτιτλους...