Θαλασσινές Γεύσεις στο ''Πλους Ποδήλατου''

16.07.2002
Ενα νέο εστιατόριο έκανε την εμφάνισή του φέτος στο Μικρολίμανο που ξεχωρίζει από την πληθώρα των εστιατορίων της περιοχής. Η ομάδα από το Κίτρινο Ποδήλατο μετακόμισε παραλιακά και δημιούργησε τον ''Πλους Ποδήλατου'' με το ίδιο concept αλλά στην πιο απλουστευμένη μορφή του.
Ενα νέο εστιατόριο έκανε την εμφάνισή του φέτος στο Μικρολίμανο που ξεχωρίζει από την πληθώρα των εστιατορίων της περιοχής. Η ομάδα από το Κίτρινο Ποδήλατο μετακόμισε παραλιακά και δημιούργησε τον ''Πλους Ποδήλατου'' με το ίδιο concept αλλά στην πιο απλουστευμένη μορφή του. Σε μοντέρνο και λιτό ύφος, στους τόνους του άσπρου και του μπεζ, το Πλους Ποδήλατου προσφέρεται για ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στο κύμα διατηρώντας το έντονο ελληνικό του χρώμα.

Η κουζίνα του Πλους Ποδήλατου είναι η ίδια, αλλά πιο ελαφριά με ιδιαίτερη έμφαση στα φρέσκα θαλασσινά που συνοδεύονται από μυρωδικά. Η Δήμητρα Βάλλα επιμελείται και δημιουργεί ελαφριά πιάτα με πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών και γεύσεων. Ξεκινήστε με μελιτζανοσαλάτα με κουκουνάρι και φουρνιστά ψωμάκια, γεμιστή μελιτζάνα με τυρί Μετσόβου και στην συνέχεια δοκιμάστε τα πολύ νόστιμα καλαμαράκια με μπαλσάμικο, μέλι και δεντρολίβανο.

Πολύ καλή επιλογή, όμως, αποτελούν και οι σουπιές με λεμονάτο σεσκουλόριζο, ενώ για το τέλος μια κρέμα με μέντα σε κρούστα καραμέλας επιβάλλεται για να γλυκαθείτε.

Εστιατόριο ''Πλους Ποδήλατου'': Ακτή Κουμουνδούρου 42, Μικρολίμανο
Τηλέφωνο; 010-4137910
Ανοικτό: Καθημερινά έως τις 12.00 μ.μ. Και μεσημέρια.
Τιμή κατ' άτομο; 40 ευρώ χωρίς κρασί