Η Μελωδία της Ευτυχίας με... μαριονέτες

28.02.2008
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, «Η Μελωδία της Ευτυχίας», το πιο αγαπημένο μιούζικαλ όλων των εποχών παρουσιάζεται - και μάλιστα σε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα - από τις διάσημες Μαριονέτες του Salzburg.

Τι: Η Μελωδία της Ευτυχίας - "The Sound of Music" με τις Μαριονέτες του Σάλτσμπουργκ.
Πού: Κέντρο Τεχνών στο ACS
Πότε: 4-5-6 Απριλίου 2008, 20:00
Τιμές εισιτηρίων:
Α Ζώνη Κανονικό €45 (Διαθέσιμα)
Α Ζώνη Παιδικό €30 (Διαθέσιμα)
Β Ζώνη Κανονικό €25 (Διαθέσιμα)
Β Ζώνη Παιδικό €15 (Διαθέσιμα)


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, «Η Μελωδία της Ευτυχίας», το πιο αγαπημένο μιούζικαλ όλων των εποχών παρουσιάζεται - και μάλιστα σε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα - από τις διάσημες Μαριονέτες του Salzburg.

Η πιο όμορφη ιστορία του υπέροχου Αυστριακού χωριού Salzburg, ξαναζεί μπροστά μας με τις Μαριονέτες του Salzburg.

Η περίφημη "αληθινή" ιστορία της οικογένειας Φον Τραππ, με τη Μαρία, τα 7 παιδιά του Πλοίαρχου Φον Τραπ, όλους τους γνωστούς και αγαπημένους ήρωες της ταινίας, τα μοναδικά τοπία των αυστριακών Άλπεων και την υπέροχη μουσική των «Rodgers» και «Hammerstein II», ζωντανεύει ξανά στην κουκλίστικη σκηνή του Θεάτρου Μαριονετών σε μια μοναδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους!

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν για τους σκοπούς της οργάνωσης Action Aid Hellas.

Οι Μαριονέτες του Salzburg, δίνουν πάνω από 160 παραστάσεις το χρόνο, στο μαγευτικό μπαρόκ θέατρο τους στο Salzburg. Ιδρύθηκαν πριν 93 χρόνια από τον γλύπτη Anton Aicher.

Αυτή τη στιγμή, στα ηνία του θιάσου βρίσκεται η εγγονή του, Gretl, η οποία είναι και μία από τις πιο εξειδικευμένες χειρίστριες στον κόσμο. Ο θίασος, εκτός από τους παγκόσμιας φήμης εξειδικευμένους χειριστές, χρησιμοποιεί και κορυφαίους σχεδιαστές κοστουμιών, υπεύθυνους σκηνής και ντεκόρ, ώστε να αποδίδεται πιστά η ατμόσφαιρα του κάθε έργου, και να μεταφέρεται ο θεατής, στην εποχή που διαδραματίζεται.

Ο θίασος, κάνει τακτικά μεγάλες διεθνείς περιοδείες και έχει εμφανιστεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς επίσης και στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία και τη Νότιο Αφρική.