Dining Pleasure στην Αμβροσία του Hyatt Regency

10.06.2002
Ενα πολυτελές ξενοδοχείο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, όπως είναι το Hyatt Regency στην Θεσσαλονίκη πρέπει να προσφέρει και μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, την οποία μπορείτε να διαπιστώσετε και ιδίοις όμασι στο exclusive εστιατόριο ''Αμβροσία''. Το ξύλο και η κερασιά δένουν αρμονικά στον χώρο, που αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα υψηλής αισθητικής με έντονο το μεσογειακό στοιχείο. Η μοναδική θέα στον κήπο και την πισίνα του ξενοδοχείου δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα για prive dinner.
Ενα πολυτελές ξενοδοχείο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, όπως είναι το Hyatt Regency στην Θεσσαλονίκη, πρέπει να προσφέρει και την ανάλογη γαστρονομική εμπειρία, την οποία μπορείτε να διαπιστώσετε και ιδίοις όμασι στο exclusive εστιατόριο ''Αμβροσία''. Το ξύλο και η κερασιά δένουν αρμονικά στο χώρο, που αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα υψηλής αισθητικής με έντονο το μεσογειακό στοιχείο. Η μοναδική θέα στον κήπο και την πισίνα του ξενοδοχείου δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα για prive dinner.

H κουζίνα της Αμβροσίας, αν και διαθέτει πινελιές από ευρωπαϊκές χώρες, έχει έντονο μεσογειακό άρωμα. Βασικό ατού αποτελεί ο ανοιχτός παραδοσιακός φούρνος στον οποίο οι chef δημιουργούν μοναδικές σπεσιαλιτέ, όπως λαβράκι σε κρούστα από αλάτι με σάλτσα ''αlio-olio'' ή φιλέτο χοιρινό με φασκόμηλο και σάλτσα από μανιτάρια μορίγ. Αν θέλετε κάτι πιο ελαφρύ, μπορείτε να επιλέξετε μια σαλάτα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει, ή να διαλέξετε ζυμαρικά, όπως τορτελίνι romana ή fettuccine carbonara. Για επιδόρπιο, μπορείτε να επιλέξετε από τον μπουφέ ο οποίος κάθε μέρα μας προσφέρει και κάτι διαφορετικό.

Στην Αμβροσία θα βρείτε επίσης και μια πολύ ενδιαφέρουσα κάβα που περιλαμβάνει περίπου 145 ετικέτες από όλο τον κόσμο, με έμφαση στην Γαλλία, Ιταλία και Καλιφόρνια. Χαλαρώστε με κλασική μουσική, καπνίστε ένα πούρο και νιώστε κι εσείς ένας θεός στην δική σας Αμβροσία.

Εστιατόριο ''Αμβροσία'': Ξενοδοχείο Hyatt Regency, 13ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Περαίας. Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο:0310 401418
Ανοικτό:Καθημερινά από 12.30-16.00 και βράδυ από 19.30-1.00 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: 40 ευρώ χωρίς κρασί