Χαστούκι στη σοβαροφάνεια από τον Γιάννη Μπέζο

14.05.2010
Για τον Γιάννη Μπέζο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πολυαγαπημένος ηθοποιός με μοναδικό χάρισμα να μετουσιώνει σε επιτυχία - όχι μόνο εμπορική, αλλά και ποιοτική- ο,τιδήποτε και αν καταπιάνεται.

Για τον Γιάννη Μπέζο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πολυαγαπημένος ηθοποιός με μοναδικό χάρισμα να μετουσιώνει σε επιτυχία - όχι μόνο εμπορική, αλλά και ποιοτική- oτιδήποτε και αν καταπιάνεται.


Αυτήν την περίοδο ετοιμάζει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα με τίτλο «Θα τραγουδήσω για σένα» και από τις 18 Μαΐου θα το παρουσιάσει στο θέατρο Κιβωτός για δώδεκα μόνο παραστάσεις. Ένα αφιέρωμα που επιθυμεί να αποφορτίσει από τη μιζέρια και το αίσθημα κατωτερότητας και ηττοπάθειας του καιρού μας....


Με αφορμή την παράσταση αυτή συναντήσαμε τον Γιάννη Μπέζο σ΄ ένα διάλειμμα από τις πρόβες του και μιλήσαμε εφ’ όλης της ύλης: Για το αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, για το χαστούκι που θέλει να δώσει μέσω αυτού στην ελληνική σοβαροφάνεια, για τους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε σαν έθνος, αλλά και για τον εαυτό του και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Γεωργία Οικονόμου