Μια Όαση On The Rocks

30.05.2002
To Red Marrakesh, το πρώτο μαροκινό εστιατόριο της πόλης που γνωρίσαμε φέτος το χειμώνα, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και το καλοκαίρι, μετακομίζοντας στις 20 Ιουνίου στο θρυλικό On The Rocks. Σε ένα άκρως εξωτικό σκηνικό, με φοίνικες, τέντες ερήμου, άμμο και μαροκινούς μουσικούς το Red Marrakesh μας μεταφέρει στο αυθεντικό Μαρόκο μέσα από ένα ταξίδι γεύσεων αλλά και εξωτικών ακουσμάτων. Η όαση συμπληρώνεται με τους γκνάουα (βεδουίνοι) και τις εξαίσιες χορεύτριες που ξεσηκώνουν τα βλέμματα με τον εκπληκτικό χορό της κοιλιάς.
To Red Marrakesh, το πρώτο μαροκινό εστιατόριο της πόλης που γνωρίσαμε φέτος το χειμώνα, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και το καλοκαίρι στο θρυλικό On The Rocks. Σε ένα άκρως εξωτικό σκηνικό, με φοίνικες, τέντες ερήμου, άμμο και μαροκινούς μουσικούς το Red Marrakesh μας μεταφέρει στο αυθεντικό Μαρόκο μέσα από ένα ταξίδι γεύσεων, αλλά και εξωτικών ακουσμάτων. Η όαση συμπληρώνεται με τους γκνάουα (βεδουίνοι) και τις εξαίσιες χορεύτριες που ξεσηκώνουν τα βλέμματα με τον εκπληκτικό χορό της κοιλιάς.

Στην κουζίνα του Red Marrakesh θα βρείτε μια καινούργια σεφ που αναλαμβάνει να μας μυήσει στις αυθεντικές, εξωτικές γεύσεις του Μαρόκου με τα έντονα μπαχαρικά και αρώματα. Εκτός από τα γνωστά και δοκιμασμένα πιάτα, όμως, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και νέα, πιο ελαφριά για εκείνους που θέλουν και προσέχουν την σιλουέτα τους. Στον κατάλογο των κρασιών θα βρείτε και μερικά νέα μαροκινά κρασιά που συνοδεύουν ιδανικά το κους κους και τα ταζίν.

Η μουσική είναι ethnic και σας παρασύρει να λικνιστείτε και εσείς στους ζωηρούς ανατολίτικους ρυθμούς. Καθώς περνά η ώρα όμως, τα beats δυναμώνουν και το Red Marrakesh μεταμορφώνεται στο πρώτο αυθεντικό dance restaurant της πόλης!

Ethnic Restaurant ''Red Marrakesh'': Λεωφ. Σουνίου, Βάρκιζα
Τηλέφωνο: 010-8970333, 010-8971159
Ανοικτό: Καθημερινά έως τις 1.30 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: 60-65 ευρώ.