Eπαγγελματικές συναντήσεις στο Τάδε Έφη Αννα

15.05.2002
Αν βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας και αναζητάτε ένα καλό εστιατόριο για business meetings αλλά και για ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές, τότε το ''Τάδε Έφη Αννα'' είναι το μέρος για εσάς. Κρυμμένο και με χαμηλό προφίλ στο εξωτερικό του, το Τάδε Έφη Αννα αλλάζει μορφή όταν μπεις μέσα και δεις την υπέροχη θέα που προσφέρει στην Ακρόπολη, μέσα σε ένα λιτό αλλά μοντέρνο περιβάλλον.
"Κρυμμένο" και με χαμηλό προφίλ το Τάδε Έφη Αννα κερδίζει αμέσως με την υπέροχη θέα του στην Ακρόπολη μέσα σε ένα λιτό, αλλά και μοντέρνο περιβάλλον ιδανικό για business meetings και για ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές.

Με έντονα χρώματα και γλυπτά να διακοσμούν αρμονικά το χώρο, το Τάδε Έφη Αννα δημιουργεί μια οικεία ατμόσφαιρα. Στην κουζίνα ο σεφ Κυριάκος Αξής μας εκπλήσσει ευχάριστα με καλοδουλεμένα πιάτα, όπως μελιτζανοκροκέτες με μοτσαρέλλα και τυρί φιλαδέλφεια, κοτόπουλο με δαμάσκηνα και μπέικον ή μοσχαρίσιο φιλέτο με σως πορτοκαλιού, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με δροσερές σαλάτες.

Το κρασί είναι αυστηρά ελληνικής προέλευσης από αντιπροσωπευτικές οινοπαραγωγικές περιοχές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 50 ετικέτες τις οποίες θα απολαύσετε ακούγοντας jazz και mainstream μουσική.

Fun Restaurant ''Τάδε Έφη Αννα'': Ερμού 72, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο: 010-3213652
Ανοικτό: Καθημερινά εκτός Δευτέρας έως τις 01.30 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: 25-30 ευρώ.