Γαστρονομική απόλαυση στη La Soffita

22.04.2002
Eνα εστιατόριο με προσεγμένη κουζίνα και πολυτελές περιβάλλον περιμένει τους κατοίκους των βορείων - καιόχι μόνο- προαστείων, για βραδιές γεμάτες γεύση made in Italy. Το ''La Soffita'' στην Κηφισιά, περί του οποίου ο λόγος, ξεχωρίζει για το λιτό, αλλά προσεγμένο decor του και κυρίως για τον διάσημο Ιταλό chef CIRO που δημιουργεί γευστικά πιάτα με συνδυασμούς θαλασσινών και ζυμαρικών.
Eνα εστιατόριο με προσεγμένη κουζίνα και πολυτελές περιβάλλον περιμένει τους κατοίκους των βορείων - και όχι μόνο- προαστίων, για βραδιές γεμάτες γεύση made in Italy. Το ''La Soffita'' στην Κηφισιά, περί του οποίου ο λόγος, ξεχωρίζει για το λιτό, αλλά προσεγμένο decor του και κυρίως για τον διάσημο Ιταλό chef CIRO που δημιουργεί γευστικά πιάτα με συνδυασμούς θαλασσινών και ζυμαρικών.

Σε ένα χώρο που θυμίζει κανονική σοφίτα, αλλά.. στην πιο χλιδάτη μορφή της, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα γνήσιο ναπολιτάνικο γεύμα. Μπορείτε να ξεκινήσετε το γεύμα σας επιλέγοντας κάποια πιάτα antipasti, όπως σωτέ θαλασσινών με φρέσκα ντοματίνια ή λεπτές φέτες μαριναρισμένου ξιφία και να συνεχίσετε με παπαρδέλες με ψύχα καραβίδας και ταρτούφο. Για το κυρίως πιάτο ο chef μας προτείνει zuppino di mare, ήτοι σφυρίδα, καραβιδόψυχα, γαρίδες, θαλασσινά με σάλτσα και καυτερή πιπεριά επάνω σε ψημένο ψωμί που θα το συνοδέψετε με κάποιο από τα εκπληκτικά ριζότο. Για το τέλος γλυκαθείτε με pavlova με φράουλες και sauce δαμάσκηνο ή cheesecake.

H ποικιλία του κρασιού είναι μεγάλη και έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο ανάμεσα σε λευκά, κόκκινα και ροζέ, όλα αυστηρώς ιταλικής προελεύσεως.

Restaurant '' La Soffita'': Κυριαζή 11, Κηφισιά
Τηλέφωνο: 010 8014800
Ανοικτά: Καθημερινά
Τιμή κατ' άτομο: 27-30 ευρώ χωρίς κρασί