Βραδιές με λάμψη στο Photography

17.04.2002
Αν πάτε μία βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κάντε οπωσδήποτε μία στάση στο Photography το πιο in στέκι της συμπρωτεύουσας. Το Photography είναι ένα μοντέρνο εστιατόριο με βασικούς πρωταγωνιστές τι άλλο; Φωτογραφίες! Για την ακρίβεια, τους τοίχους του κοσμούν καλλιτεχνικές φωτογραφίες επωνύμων από τον, μοναδικό στο είδος του, Τάκη Διαμαντόπουλο και υπό την επίβλεψη του Περικλή Πηλείδη.
Αν πάτε μία βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κάντε οπωσδήποτε μία στάση στο Photography το πιο in στέκι της συμπρωτεύουσας. Το Photography είναι ένα μοντέρνο εστιατόριο με βασικούς πρωταγωνιστές τι άλλο; Φωτογραφίες! Tους τοίχους του κοσμούν καλλιτεχνικές φωτογραφίες επωνύμων από τον, μοναδικό στο είδος του, Τάκη Διαμαντόπουλο υπό την επίβλεψη του Περικλή Πηλείδη.

Η κουζίνα του Photography είναι διεθνής με έντονες επιρροές από την Γαλλία, χωρίς να απουσιάζει όμως και το ελληνικό στοιχείο. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μπρικ σολωμού και μους γαρίδας μαζί με μία δροσερή σαλάτα, όπως σαλάτα με ροδάκινο και σταφύλια και να συνεχίσετε στο κυρίως πιάτο, με γαρίδες σβησμένες με μoσχάτο και σος από λαδότυρο και λιαστή ντομάτα. Για επιδόρπιο, δοκιμάστε οπωσδήποτε φράουλες με βούτυρο σοκολάτας .

Συνοδέψτε το φαγητό σας με κάποιο εκλεκτό κρασί από την κάβα με 100 ετικέτες και χαλαρώστε με lounge-ethnic μουσική, η οποία όσο περνά η ώρα δυναμώνει και μετατρέπεται σε mainstream.

Bar restaurant ''PHOTOGRAPHY'': Παύλου Μελά 42, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 0310 282450
Ανοικτό: Καθημερινά εκτός Κυριακής έως αργά το βράδυ
Τιμή κατ' άτομο: 30 ευρώ χωρίς κρασί