«Pasaji» & Αρης Τσανακλίδης

05.02.2010
Εκεί όπου το στυλ συναντά τη μοντέρνα ελληνική & fusion κουζίνα.

Συνώνυμο της πιο in επιλογής της πόλης, κοσμοπολίτικο «πέρασμα», σημείο συνάντησης και αναφοράς καθώς και στέκι επωνύμων του χώρου της πολιτικής, των επιχειρήσεων και του καλλιτεχνικού κόσμου, το «Pasaji» στο City Link αποτελεί πλέον σταθερή αξία στο κέντρο της Αθήνας.

Ευχάριστη έκπληξη, το νέο μενού του «Pasaji» υπό τη δημιουργική καθοδήγηση του γνωστού chef Αρη Τσανακλίδη. Ο βραβευμένος chef βάζει την προσωπική του σφραγίδα στο νέο μενού, συνδυάζοντας ελληνικές γεύσεις και παραδοσιακά προϊόντα της χώρας μας με εξωτικά πιάτα και fusion δημιουργίες, εμπνευσμένες από την προϋπηρεσία του σε γνωστά εστιατόρια στις Παρθένες Νήσους, τη Νέα Υόρκη, το Μεξικό, την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ ακόμη και τη Χαβάη.

Στο νέο μενού του «Pasaji» συνυπάρχουν αρμονικά οι ελληνικές πιτούλες με ψαρονέφρι, ψητή μελιτζάνα και σάλτσα από hummus με το Misoyaki black cod μαριναρισμένο σε miso και mirin -αγαπημένα πιάτα και τα δύο- ενδεικτικά του fusion χαρακτήρα και της κοσμοπολίτικης προσωπικότητας του πολυταξιδεμένου chef.

Το απολαυστικό φαγητό, οι εμπνευσμένες «μοντέρνα ελληνικές» γαστρονομικές προτάσεις του Αρη Τσανακλίδη σε συνδυασμό με τη διακριτική πολυτέλεια αποτελούν σίγουρα τους βασικούς λόγους επιλογής του «Pasaji». Οι γαστρονομικές προτάσεις, όμως, του «Pasaji» δεν σταματούν εδώ· αξίζει να δοκιμάσετε ανεπιφύλακτα το sushi bar αλλά και τα δροσιστικά, signature cocktails από την ανανεωμένη μπάρα.

Pasaji: City Link, Στοά Σπυρομήλιου (πίσω από το Attica), τηλ. 210-3220714