Στον κόμβο Θεσσαλονίκης-Θέρμης, κοντά στη Γεωργική Σχολή, θα βρείτε το ''Nodo'', ένα lounge bar- restaurant που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Ο χώρος, που αρχικά ήταν αποθήκη, μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο εστιατόριο που έχει σαν στόχο να προσφέρει την γαστριμαργική απόλαυση.
Η διακόσμηση περιλαμβάνει μεγάλους διαστημικούς καναπέδες σε λευκό, κόκκινο και μαύρο και εμπλουτίζεται με σπειροειδή μοτίβα και πανό στους τοίχους με αντίγραφα έργων τέχνης, όπως του Μiro και του Frost.
Η κουζίνα είναι μεσογειακή και την επιμελείται ο chef Σίμος Ζέρβας, ο οποίος προτείνει πιάτα με γευστικούς συνδυασμούς κρεατικών, λαχανικών και φρέσκων φρούτων. Δοκιμάστε γλασαρισμένο φιλέτο πάπιας με πορτοκάλι γαρνιρισμένο με napoleon πατάτας ή φιλέτο πεσκανδρίτσας με μπουκέτο μπρόκολου, κάσιους και ροκφόρ στο φούρνο. Επιλέξτε κρασί ανάμεσα σε 130 ετικέτες, ελληνικές και ξένες, καπνίστε ένα πούρο από τη συλλογή του Nodo και χαλαρώστε ακούγοντας mainstream μουσική.
Αν και βρίσκεται έξω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, αξίζει να το επισκεφτείτε, ενώ διατίθεται επίσης και για business lunch ή fashion events.
Bar-restaurant ''Nodo'': Μαρίνου Αντύπα 50, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 0310- 475110
Ανοικτό: Καθημερινά από 21.30 έως τις 04.00 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: 30 ευρώ χωρίς κρασί
Cool ατμόσφαιρα και μεσογειακές γεύσεις στο ''Nodo'' του Βορρά
19.03.2002
Στον κόμβο Θεσσαλονίκης-Θέρμης, κοντά στη Γεωργική Σχολή, θα βρείτε το ''Nodo'', ένα lounge bar- restaurant που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Ο χώρος, που αρχικά ήταν αποθήκη, μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο εστιατόριο που έχει σαν στόχο να προσφέρει την γαστριμαργική απόλαυση.