Please Kill me: δεν αντέχει άλλο αυτή την ησυχία!

11.03.2002
Η ομάδα PROSPECTA μπαίνει στο Club 22 και ανάβει συναισθήματα, μέσα από χιούμορ, δυνατή μουσική, "εκρήξεις", κραυγές, εικόνες, ιστορίες, κόντρες και ακρότητες καθημερινής τρέλας. Μια νέα φόρμα παραγωγής θεαμάτων που καταργεί τα όρια μεταξύ των τεχνών.
Η ομάδα PROSPECTA μπαίνει στο Club 22 και ανάβει συναισθήματα, μέσα από χιούμορ, δυνατή μουσική, "εκρήξεις", κραυγές, εικόνες, ιστορίες, κόντρες και ακρότητες καθημερινής τρέλας.
Μια νέα φόρμα παραγωγής θεαμάτων που καταργεί τα όρια μεταξύ των τεχνών.

Το έργο, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιώργου Κακανάκη, γράφτηκε από όλα τα μέλη της ομάδας. Το κείμενο αναπτύχθηκε και πήρε την τελική του μορφή στη διάρκεια των προβών με κεντρικό άξονα τα βιώματα νέων του σήμερα στην παράνοια του 2000. Βασικά στοιχεία της δομής και της ενέργειας του, η χρήση άμεσου καθημερινού λόγου, η έντονη δράση, η μουσική, ο χορός και το γρήγορο μοντάζ σε συνδυασμό με την κινηματογραφική εικόνα.

Το Please Kill me. . . είναι η ιστορία μιας ομάδας νέων, ενός κινηματογραφικού συνεργείου που προσπαθεί να γυρίσει την πρώτη low budget ταινία του κι ανακαλύπτει την ανασφάλεια της γενιάς του... Εκεί ανακαλύπτει ότι δεν αντέχει άλλο αυτή την υστερία "να γίνουμε σταρ έστω και για 15 λεπτά", δεν αντέχει άλλο την πλαστή πραγματικότητα των media, δεν αντέχει άλλο το virtual reality της ζωής μας, δεν αντέχει άλλο που σχεδόν κανείς δεν βγαίνει να ταράξει τα νερά. . .
Το Please Kill me. . . δεν αντέχει άλλο αυτή την ησυχία!

Η PROSPECTA ιδρύθηκε από νέους καλλιτέχνες με σκοπό να αναπτύξει σύγχρονες θεατρικές φόρμες, όπως είναι η performance και η live art. Για την υλοποίηση του συγκεκριμένου project, Please Kill me, η PROSPECTA συνεργάζεται με την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα INSOMNIA.
Το CLUB 22 που θα φιλοξενήσει την παράσταση, επιλέχθηκε με κριτήριο το χαρακτήρα και την ιστορία του χώρου αλλά και την φετινή του επιτυχία ως το δημοφιλέστερο club της πόλης. Eπιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό του post club (συνδυασμός της παραδοσιακής του λειτουργίας με παράλληλες εκδηλώσεις) εντάσσει στο πρόγραμμά του την πρωτοποριακή αυτή παράσταση.

Οι Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κακανάκης
Σκηνογραφία-Φωτισμοί: Ηλίας Λεδάκης
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Σκηνικά Αντικείμενα: Κατερίνα Μανωλάκου
Μουσική: Νίκος Βαλσαμάκης
Ηχος: Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Performers: Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης - Παύλος Αποστόλου - Γιώτα Αργυροπούλου - Μαρία Βασιλάκη - Αντώνης Γαλέος - Τζωρτζίνα Κακουδάκη - Μαρία Πανουργιά - Πάνος Παπαναγιώτου - Βασιλεία Ροζάνα - Αντώνης Σπίνουλας
Οργάνωση Παραγωγής: Κώστας Λαζόπουλος
Φωτογραφίες παράστασης: Ζωή Χατζηγιαννάκη

Ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη - Κυριακή 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ με ένα ποτό