Dirty Fish, η μεταμοντέρνα ταβέρνα στο Γκάζι

11.03.2002
Αν βαρεθήκατε τη διεθνή κουζίνα και αναζητάτε ένα χώρο αμιγώς ελληνικό με παραδοσιακό άρωμα, περάστε μια βόλτα από το ''Dirty Fish'' και θα ανακαλύψετε μια μεταμοντέρνα ταβέρνα με έντονα χρώματα και κεφάτη ατμόσφαιρα. Η εξωτερική άποψη, δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα αλλά το εσωτερικό σε κερδίζει αμέσως με τα έντονα χρώματα και τη ζεστή σπιτική ατμόσφαιρα. Η μουσική, αυστηρώς ελληνική, σας ταξιδεύει στα λιμάνια του κόσμου.
Αν βαρεθήκατε τη διεθνή κουζίνα και αναζητάτε ένα χώρο αμιγώς ελληνικό με παραδοσιακό άρωμα, περάστε μια βόλτα από το Dirty Fish και θα ανακαλύψετε μια μεταμοντέρνα ταβέρνα με έντονα χρώματα και κεφάτη ατμόσφαιρα. Η εξωτερική άποψη, δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα αλλά το εσωτερικό σε κερδίζει αμέσως με τα έντονα χρώματα και τη ζεστή σπιτική ατμόσφαιρα. Η μουσική, αυστηρώς ελληνική, σας ταξιδεύει στα λιμάνια του κόσμου.

Η κουζίνα του Dirty Fish περιλαμβάνει θαλασσινά και όχι μόνο, που επιμελούνται οι σεφ Εφη Γιαλούση και ο Χρήστος Χατζής. Δοκιμάστε χταπόδι κρασάτο, χοιρινή τηγανιά stir fry, αστακομακαρονάδα και οπωσδήποτε το φιλέτο σχάρας με καραμελωμένα (?) κρεμμύδια.

Η κάβα του Dirty Fish είναι αρκετά ενημερωμένη με μια έμφαση στο λευκό κρασί, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε και ούζο ή γκράπα (ιταλικό λικέρ).

Fun restaurant ''Dirty Fish'': Τριπτοπολέμου 12
Τηλέφωνο: 010-3474763
Ανοικτό: Καθημερινά εκτός Κυριακής, έως τις 2.00 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: 21-24 ευρώ.