Aμπιμπάγιο, το κρυσφήγετο της γεύσης

07.03.2002
Αν αναζητάτε ένα χώρο για να ξαποστάσετε, περάστε μια βόλτα από το ''Αμπιμπάγιο'', στον κεντρικό πεζόδρομο του Θησείου. Το ''Αμπιμπάγιο'', που πήρε την ονομασία του από τους πειρατές του παρελθόντος, οι οποίοι αναζητούσαν ένα χώρο για να ξαποστάσουν, αλλά και να κρυφτούν, αποτελεί σήμερα το κρυσφήγετο της καλής παρέας που ψάχνει για ένα ζεστό και προσεγμένο αισθητικά χώρο.
Αν αναζητάτε ένα χώρο για να ξαποστάσετε, περάστε μια βόλτα από το ''Αμπιμπάγιο'', στον κεντρικό πεζόδρομο του Θησείου.

Το ''Αμπιμπάγιο'', που πήρε την ονομασία του από τους πειρατές του παρελθόντος, οι οποίοι αναζητούσαν ένα χώρο για να ξαποστάσουν, αλλά και να κρυφτούν, αποτελεί σήμερα το κρυσφήγετο της καλής παρέας που ψάχνει για ένα ζεστό και προσεγμένο αισθητικά χώρο. Αφού βολευτείτε στα ξύλινα τραπεζάκια μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ποικιλίες αλλαντικών και τυριών ή να διαλέξετε ξεχωριστά μεζέδες, όπως χοιρινή τηγανιά, πατάτα κουμπούκορο και χταποδάκι ξυδάτο.

Η ποικιλία σε κρασιά είναι αρκετά καλή, προερχόμενη από τις παραδοσιακές οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας. Από το πρωί ως το βράδυ, το Αμπιμπάγιο αποτελεί το κατάλληλο μέρος για τον καφέ, το φαγητό αλλά και το ποτό σας.

Μεζεδοπωλείο ''Αμπιμπάγιο'': Ηρακλειδών 3, Θησείο
Τηλέφωνο: 010- 3426794
E-mail: [email protected]
Aνοικτό: Καθημερινά, από το πρωί έως αργά το βράδυ