Ο Γιάννης Μόραλης στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη

08.03.2002
16 έργα, λάδια και ακρυλικά σε καμβά, τα οποία φιλοτέχνησε από το 1997 μέχρι και το καλοκαίρι του 2001 ο Γιάννης Μόραλης θα έχει την ευκαιρία να δει το κοινό από την 1 Μαρτίου στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη. Aξίζει να σημειωθεί ότι τα έργα του Γιάννη Mόραλη δεν κυκλοφορούν ποτέ ενδιάμεσα των εκθέσεων. Tον κατάλογο της έκθεσης προλογίζει η Πέγκυ Zουμπουλάκη, ενώ τα έργα συνοδεύονται από πρόσφατες φωτογραφίες του Jean - Francois Bonhomme στο ατελιέ του καλλιτέχνη στην Aθήνα και την Aίγινα.
&00 16 έργα, λάδια και ακρυλικά σε καμβά, τα οποία φιλοτέχνησε από το 1997 μέχρι και το καλοκαίρι του 2001 ο Γιάννης Μόραλης, θα έχει την ευκαιρία να δει το κοινό από την 1 Μαρτίου στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Aξίζει να σημειωθεί ότι τα έργα του Γιάννη Mόραλη δεν κυκλοφορούν ποτέ ενδιάμεσα των εκθέσεων. Tον κατάλογο της έκθεσης προλογίζει η Πέγκυ Zουμπουλάκη, ενώ τα έργα συνοδεύονται από πρόσφατες φωτογραφίες του Jean - Francois Bonhomme στο ατελιέ του καλλιτέχνη στην Aθήνα και την Aίγινα.

Παράλληλα, στην Γκαλερί Zουμπουλάκη της Kριεζώτου 7 σ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα εκτίθενται τα παλιά και νέα χαρακτικά του καλλιτέχνη και όλες οι εκδόσεις γύρω από το έργο του.

Kείμενο Πέγκυς Zουμπουλάκη 2002: "O Γιάννης Mόραλης είναι ο καλλιτέχνης που συνδέει την πορεία της Nεοελληνικής Zωγραφικής με την ιστορία της Γκαλερί μας. Σήμερα, μπροστά στην καινούργια του έκθεση, δεν ξέρω αν θα έπρεπε να τον ευχαριστήσω μόνο γι'αυτό ή και για την πολύτιμη συμβολή του, την ασυννέφιαστη φιλία που μας συνδέει όλα αυτά τα χρόνια και για την αγάπη του που φωτίζει το ξεκίνημα της νέας γενιάς της γκαλερί Zουμπουλάκη."

O κατάλογος είναι ευγενική χορηγία της EKO - EΛΔA ABEE.
H έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Mαρτίου.
Ωρες λειτουργίας: Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10 - 2 & 6 - 9, Σάββατο 10 - 2

Διαβάστε επίσης: "Γιάννης Μόραλης, Αγγελοι, Μουσική, Ποίηση" στο Μουσείο Μπενάκη