Εκθεση του Γιώργου Ζογγολόπουλου στον Αστρολάβο

28.02.2002
Εργα του Γιώργου Ζογγολόπουλου, ενός καλλιτέχνη αναγνωρισμένου, καταξιωμένου και αγαπητού τόσο στον ελληνικό όσο και στο διεθνή χώρο της Τέχνης, φιλοξενούνται στην αίθουσα Τέχνης Αστρολάβος. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα - γλυπτά και κατασκευές - διαφορετικών περιόδων της δουλειάς του καλλιτέχνη που ανήκουν στη γκαλερί, τα οποία θα είναι δηλωτικά για το προσωπικό του στίγμα και την εικαστική γραφή του.
&00 Εργα του Γιώργου Ζογγολόπουλου, ενός καλλιτέχνη αναγνωρισμένου, καταξιωμένου και αγαπητού τόσο στον ελληνικό όσο και στο διεθνή χώρο της Τέχνης, φιλοξενούνται στην αίθουσα Τέχνης Αστρολάβος(Ηροδότου 11). Η έκθεση περιλαμβάνει έργα - γλυπτά και κατασκευές - διαφορετικών περιόδων της δουλειάς του καλλιτέχνη που ανήκουν στη γκαλερί, τα οποία θα είναι δηλωτικά για το προσωπικό του στίγμα και την εικαστική γραφή του.

Η έκθεση αυτή δίνει την ευκαιρία στο αμύητο κοινό να γνωρίσει το έργο του τόσο σημαντικού αυτού γλύπτη, αλλά και στους μυημένους να φρεσκάρουν τη μνήμη τους με έργα όπως: "Το άλογο", "Η μακέτα της Μέρλιν", "Ομπρέλες", "Ελατήρια", "Κάτοπτρα", κ.α.
Η έκθεση του Γιώργου Ζογγολόπουλου θα διαρκέσει ως τις 21.3.2002.