Επέστρεψε ο Κούρκουλος στο Εθνικό

27.02.2002
Επέστρεψε στο Εθνικό Θέατρο και στα καθήκοντά του ο Νίκος Κούρκουλος μετά την τετράμηνη παραμονή του στο Λονδίνο για σοβαρούς λόγους υγείας. Ο γνωστός ηθοποιός και καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου φαίνεται ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και την Τρίτη εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο γραφείο του, χωρίς καν πριν να έχει ειδοποιήσει τους πιο στενούς συνεργάτες του.
Επέστρεψε στο Εθνικό Θέατρο και στα καθήκοντά του ο Νίκος Κούρκουλος μετά την τετράμηνη παραμονή του στο Λονδίνο για σοβαρούς λόγους υγείας.
Ο γνωστός ηθοποιός και καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου φαίνεται ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και την Τρίτη εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο γραφείο του, χωρίς καν πριν να έχει ειδοποιήσει τους πιο στενούς συνεργάτες του.
Η περιπέτειά του είχε ξεκινήσει στα τέλη Οκτωβρίου, όταν κατά το ταξίδι του με τη σύζυγό του, Μαριάννα Λάτση, στο Λονδίνο υπεβλήθη σε ετήσιο τσεκ-απ. Οι Βρετανοί γιατροί διέγνωσαν όγκο στο ρινοφάρυγγα σε αρχικό και μη μεταστάσιμο στάδιο και ο κ. Κούρκουλος άρχισε αμέσως να υποβάλλεται σε ειδική θεραπευτική αγωγή που είχε θετικά αποτελέσματα. Το διάστημα της απουσίας του, στο Εθνικό Θέατρο, ύστερα από απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού, αναπληρωτής διευθυντής ορίστηκε ο Κώστας Τσιάνος, ενώ λίγο αργότερα ανανεώθηκε η θητεία του Νίκου Κούρκουλου για μία ακόμη πενταετία.
Ο ίδιος εξακολουθούσε καθ' όλο το διάστημα της απουσίας του να επικοινωνεί καθημερινά με τους συνεργάτες του για να ενημερώνεται σε ό,τι αφορούσε στη λειτουργία του κρατικού θεάτρου.