"Kicking and screaming, A Divine Comedy" στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

02.12.2009
Η ομάδα ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Χοροθέαμα και η POLYPLANITY PRODUCTIONS παρουσιάζουν το έργο της Αμάλια Μπένετ "Kicking and screaming, A Divine Comedy" στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, Κολωνού 31, Μεταξουργείο.
Η ομάδα ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Χοροθέαμα και η POLYPLANITY PRODUCTIONS παρουσιάζουν το έργο της Αμάλια Μπένετ "Kicking and screaming, A Divine Comedy" στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, Κολωνού 31, Μεταξουργείο.

«Ένα εγκαταλελειμμένο φροντιστήριο. Άδειες αίθουσες διδασκαλίας που μεταμορφώνονται σε τόπους εξερεύνησης της καταστροφής. Πυρκαγιά, φωτιά, φλόγα, πυρά... Τι απομένει;»

Το κοινό θα περιπλανηθεί στους ορόφους του ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ σε μία εγκατάσταση/performance/ηχητικό τοπίο, εμπνευσμένο από τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Η Amalia Bennett σκηνοθετεί μια παράσταση-διαδρομή αντλώντας την έμπνευσή της από εικόνες καταστροφής που εισβάλουν στην καθημερινότητά μας. Μέσα σε ένα μη θεατρικό περιβάλλον συναντιέται με τον εικαστικό Πάνο Φαμέλη για να δημιουργήσουν από τα υλικά της φθοράς.

Μαζί με τους καλλιτέχνες από το χώρο του θεάτρου, του χορού και της μουσικής αναλαμβάνουν να συμπληρώσουν ένα παζλ εικόνων που θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή των θεατών.



Info:

Σύλληψη: Αmalia Bennett σε συνεργασία με τον Πάνο Φαμέλη

Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Αmalia Bennett
Εικαστικό Περιβάλλον: Πάνος Φαμέλης
Μουσική Σύνθεση: Δημοσθένης Γρίβας
Φωτογραφίες: Τάσος Βρεττός
Ερμηνεύουν: Πάρις Ερωτοκρίτου, Jef Maarawi, Αmalia Bennett, Αθανασία Παπακωνσταντίνου, Έλενα Τοπαλίδου, Πάνος Φαμέλης, Δήμητρα Χαραλάμπους

Διεύθυνση: ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ Κολωνού 31, Μεταξουργείο
Τηλ. κρατήσεων: 698-1802544
Από 14 Δεκεμβρίου και καθε Δευτέρα-Τρίτη έως 5 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης παραστάσεων: Δευτέρα 8.15μμ Τρίτη 10.15 μ.μ
Τιμές εισιτηρίων 15 ευρώ (κανονικό), 12 ευρώ (φοιτητικό)
Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

AMALIA BENNETT
Η ΑΜΑΛΙΑ ΜΠΕΝΕΤ, δουλεύει στην Ελλάδα από το 1993 σαν χορεύτρια, χορογράφος, βοηθός χορογράφου, καθηγήτρια κίνησης σε ηθοποιούς και αυτοσχεδιασμού σε χορευτές. Συνεργάζεται στενά με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, το Χοροθέατρο ΟΚΤΑΝΑ και το ΚΘΒΕ από το 1993 ενω έχει δουλέψει με την ομάδα ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ χοροθέαμα πολλές φορές από το 1993 εως σήμερα. Επίσης συνεργάζεται με το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ και το ΚΘΒΕ ως χορεύτρια και χορογράφος καθώς και με τον Νικήτα Μιλιβόγεβιτς στην Ελλάδα,τη Σερβία και τα Βαλκάνια.