Πρόσκληση σε γεύμα στο Spuntino

24.01.2002
Αν αναζητάτε να δειπνήσετε κάπου ήσυχα με γνώριμες μεσογειακές γεύσεις, τότε περάστε μια βόλτα από το Spuntino, στην Γλυφάδα. Σε ένα χώρο ζεστό όπου κυριαρχεί ο αρμονικός συνδυασμός του ξύλου με το τούβλο, το Spuntino αποτελεί στέκι για τους λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας αλλά και για αυτούς που αναζητούν την ποιότητα και το φιλικό σέρβις.
Αν αναζητάτε να δειπνήσετε κάπου ήσυχα με γνώριμες μεσογειακές γεύσεις, τότε περάστε μια βόλτα από το Spuntino, στην Γλυφάδα. Σε ένα χώρο ζεστό όπου κυριαρχεί ο αρμονικός συνδυασμός του ξύλου με το τούβλο, το Spuntino αποτελεί στέκι για τους λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας, αλλά και για αυτούς που αναζητούν την ποιότητα και τα αγνά υλικά.

Το μενού περιλαμβάνει χειροποίητα φρέσκα ζυμαρικά, ποικιλία από τυριά και αλλαντικά και δροσερές σαλάτες, όλα εμπλουτισμένα με πλούσια καρυκεύματα. Δοκιμάστε, επίσης, και τα λαχταριστά επιδόρπια, όπως το σουφλέ σοκολάτας και το προφιτερόλ. Συνοδέψετε το γεύμα σας με εκλεκτά κρασιά, ενώ για εκείνους που αναζητούν κάτι πιο γλυκό, υπάρχει και ποικιλία από λικέρ (!).

Το άνετο και ευχάριστο περιβάλλον του κάνει το Spuntino ιδανικό και για επαγγελματικά γεύματα. Για τους κατοίκους των Βορείων Προαστείων, υπάρχει και το Spuntino στο Ν. Ψυχικό, Ομήρου 6, τηλέφωνο 6745203.

Trattoria ''Spuntino'': Μάρκου Μπότσαρη 13, Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 8941649
Ανοικτό: Καθημερινά εκτός Κυριακής και Δευτέρας έως τις 1.30 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: 20-30 ευρώ