Ολλανδική τελειότητα και mainstream ήχοι στο Destijl

22.01.2002
Στο χώρο του παλιού America America, στην Γλυφάδα στεγάζεται φέτος το Destijl, ένα party restaurant για τους fans του mainstream, αλλά και της μοντέρνας κουζίνας. Μία νέα εκδοχή των παλαιών Mercedes, το Destijl συνδυάζει γεύσεις από την Ανατολική και Δυτική κουζίνα με mainstream ήχους και πολύ κέφι.
Στο χώρο του παλιού America America, στη Γλυφάδα στεγάζεται φέτος το Destijl, ένα party restaurant για τους fans του mainstream, αλλά και της μοντέρνας κουζίνας. Σε μία νέα εκδοχή των παλαιών Mercedes, το Destijl συνδυάζει γεύσεις από την Ανατολική και Δυτική κουζίνα με mainstream ήχους και πολύ κέφι.

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος μαζί με τον υπεύθυνο Νίκο Μπιουρ και την διακοσμήτρια Ισμήνη Κάραλη, δημιούργησαν ένα χώρο μικρό, αλλά αρκετά προσεγμένο με έμφαση στην λεπτομέρεια και έντονες επιρροές από το Ολλανδικό αρχιτεκτονικό ρεύμα που εκπροσώπησε ο Mondrian.

Μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας επιλέγοντας ποικιλία γεύσεων, όπως πιάτα sushi, φιλέτα, ζυμαρικά καθώς και σαλάτες με επιλεγμένα υλικά. Καθώς περνά η ώρα, το θερμόμετρο ανεβαίνει με ελληνικά σουξέ και το Destijl μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο πάρτυ, που κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Προτιμότερο είναι, προτού πάτε, να κάνετε κράτηση εγκαίρως.

Party restaurant ''Destijl'': Λεωφόρος Βουλιαγμένης 111, Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 9602611-12
Ανοικτό: Καθημερινά εκτός Δευτέρας και Τρίτης
e-mail: [email protected]