Η Ομάδα ΝΑΜΑ για 2η χρονιά με το «Βug»

15.11.2007
Η παράσταση της Ομάδας ΝΑΜΑ «Βug», που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Επί Κολωνώ, επιλέχτηκε από το κοινό Αθηνοράματος για να περιληφθεί στις δέκα καλύτερες παραστάσεις που ανέβηκαν την χρονιά που πέρασε, διεκδικώντας βραβείο καλύτερης παράστασης.
Η παράσταση της Ομάδας ΝΑΜΑ «Βug», που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Επί Κολωνώ, επιλέχτηκε από το κοινό Αθηνοράματος για να περιληφθεί στις δέκα καλύτερες παραστάσεις που ανέβηκαν την χρονιά που πέρασε, διεκδικώντας βραβείο καλύτερης παράστασης. Ήταν μάλιστα υποψήφια για βραβείο Μουσικής Σύνθεσης (Μάριος Στρόφαλης) καθώς και για βραβείο Φωτισμού (Βασίλης Κλωτσοτήρας) το οποίο και απέσπασε.

Το Bug, ένα σύγχρονο δράμα με έντονα στοιχεία θρίλερ, κινείται στο μεταίχμιο πραγματικότητας και ψευδαίσθησης. Απομονωμένοι σε ένα περιθωριακό μοτέλ, ο Πήτερ και η Άγκνες, ζουν μια απελπισμένη ερωτική ιστορία, ενώ οι εμμονές, η κοκαΐνη και οι θεωρίες συνομωσίας τους οδηγούν σε μια (ο)δίνη παράνοιας και παραισθήσεων. BUG σημαίνει ζωύφιο, αλλά και κοριός παρακολούθησης.

Ναρκωτικά, συνωμοσιολογία, μοναξιά, φόβος, ψύχωση, βία, εντομοκτόνα, ερωτισμός και μανία καταδίωξης στο δωμάτιο ενός φτηνού μοτέλ της Οκλαχόμα. Τι από αυτά συμβαίνει και πού αρχίζει η φαντασία χέρι χέρι με την παράνοια; Ο Λετς δεν προσφέρει απαντήσεις, αντίθετα σπρώχνει τους χαρακτήρες του, μέσα από ανατροπές και αποκαλύψεις να ακουμπήσουν αναπόφευκτα την τρέλα... μέχρι την τελική έκρηξη!

Συγγραφέας: Τρέισι Λετς
Μετάφραση: Γ. Χατζηνικολάου & Γ. Παλούμπης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης
Σκηνικά: Γιώργος Χατζηνικολάου
Kοστούμια: Δάφνη Λαρούνη
Mουσική: Μάριος Στρόφαλης
Φωτισμοί: Βασίλης Κλωτσοτήρας

Παίζουν: Μαρία Τσαρούχα, Δημήτρης Λάλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Βάσω Καμαράτου, Κώστας Κουτσολέλος.

Από 5 Οκτωβρίου // Κάθε Πέμπτη-Σάββατο στις 9:00 & Κυριακή στις 7:30
Τιμές εισιτηρίων: Kανονικό 20€ - Φοιτητικό 13,5€ - Μειωμένο 15€.