Ο Αστέρας Βουλιαγμένης γιορτάζει

14.12.2001
Θέλετε να ντύσετε τις φετινές γιορτές με ξεχωριστή λάμψη και πολυτέλεια; Ο Αστέρας της Βουλιαγμένης σας περιμένει για να περάσετε τη μέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ένα special μενού για όσους επιθυμούν να πειραματιστούν με νέες γεύσεις. Το εστιατόριο Grill του ξενοδοχείου Αρίων, χτισμένο από πέτρα, με διακόσμηση από την ελληνική αρχαιότητα και μοναδική θέα στην θάλασσα, σας περιμένει για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος με χορό και πολύ κέφι.
Θέλετε να ντύσετε τις φετινές γιορτές με ξεχωριστή λάμψη και πολυτέλεια; Ο Αστέρας της Βουλιαγμένης σας περιμένει για να περάσετε τη μέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ένα special μενού για όσους επιθυμούν να πειραματιστούν με νέες γεύσεις.

Το, χτισμένο από πέτρα, εστιατόριο Grill του ξενοδοχείου Αρίων, με διακόσμηση από την ελληνική αρχαιότητα και μοναδική θέα στην θάλασσα, σας προσκαλεί να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος με χορό και πολύ κέφι!

Τη μέρα των Χριστουγέννων, το μενού θα περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα, λεπτές φέτες καπνιστού σολομού με πιτάκια ρυζιού και σάλτσα ροκφόρ, κοχύλια Σαιν-Ζακ Ογκρατέν, σορμπέ από κίτρο με μέλι και βέβαια την παραδοσιακή γεμιστή γαλοπούλα με κάστανα, σταφίδες και κουκουνάρι.

Όσοι επιλέξετε το Grill restaurant για την Πρωτοχρονιά, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε fois gras με καραμελιζέ μήλα κάλβαντος, επικάλυψη τρούφας και blueberries, φιλέτο σολομού με σαμπάνια και πέρλες από μπρικ και φλερόν, σέλλα από ελάφι με μορίλλες και μουσερόν, ενώ για το τέλος θα δοκιμάσετε παγωμένο(!) σουφλέ από μανταρίνι και καραμέλα.

Συνοδέψτε το γεύμα σας με εκλεκτά κρασιά από την μεγάλη κάβα που διαθέτει το εστιατόριο και... καλή σας όρεξη!

Astir Palace Hotel: Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
Τηλέφωνο: 8901587
Τιμή κατ' άτομο: Χριστούγεννα 25.000 δρχ., Πρωτοχρονιά 30.000 δρχ.