Ρεβεγιόν στο Divani Caravel

14.12.2001
Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της γνωστής αλυσίδας, το Divani Caravel στην Αθήνα σας προσκαλεί στο luxury εστιατόριο Millennium για μια βραδιά λαμπερή, με πρωταγωνιστή την γεύση και την απόλαυση. Για την παραμονή των Χριστουγέννων, το ειδικά σχεδιασμένο μενού περιλαμβάνει μιλφέιγ καπνιστού σολομού, κονσομμέ Σελεστίν, μπουκέτο καραβίδας με σαμπάνια και μυρωδικά, καθώς και χριστουγεννιάτικο κορμό με σάλτσα μέντας.
Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της γνωστής αλυσίδας, το Divani Caravel στην Αθήνα σας προσκαλεί στο luxury εστιατόριο Millennium για μια βραδιά λαμπερή, με πρωταγωνιστή την γεύση και την απόλαυση.

Για την παραμονή των Χριστουγέννων, το ειδικά σχεδιασμένο μενού περιλαμβάνει μιλφέιγ καπνιστού σολομού, κονσομμέ Σελεστίν, μπουκέτο καραβίδας με σαμπάνια και μυρωδικά, καθώς και χριστουγεννιάτικο κορμό με σάλτσα μέντας.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Millennium θα υποδεχτεί το νέο χρόνο με ακόμη πιο εκλεκτά εδέσματα, όπως μενταγιόν αστακού με σάλτσα από φινόκιο, βελουτέ κολοκύθας, φιλετάκια από λαβράκι και μπαρμπούνι αρωματισμένα με κάπαρη και λεμόνι, φιλέτο en croute γεμιστό με μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί. Για επιδόρπιο, η πυραμίδα από σού καραμελιζέ με λευκή σοκολάτα θα σας γλυκάνει... μέχρι τα Μεσάνυχτα όπου θα δοκιμάσετε την τύχη σας στη βασιλόπιτα μαζί με σαμπάνια.

Εκτός από το Millennium, το ballroom Olympia σας περιμένει, επίσης, για να υποδεχτείτε την Πρωτοχρονιά με ..πιο χορευτική διάθεση.

Για το πρώτο πρωινό του 2002, το Constantinople θα ετοιμάσει brunch με πλούσιο μπουφέ, σαμπάνια και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!

Μillennium restaurant, Divani Caravel: Βασιλέως Αλεξάνδρου 2
Τηλέφωνο: 7207000
Τιμή κατ' άτομο: ρεβεγιόν Χριστουγέννων 25.000 δρχ./73,37 ευρώ
Πρωτοχρονιάς 29.000 δρχ./85,11 ευρώ
Πρωτοχρονιάτικο brunch 16.015 δρχ./47 ευρώ