Monastiraki Center, o νέος πολυχώρος διασκέδασης

10.12.2001
Ενα ιδιότυπο αρχιτεκτονικό ''στολίδι'' θα στολίζει από τις 13 Δεκεμβρίου το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Στην περιοχή του Ψυρρή, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Ξενοφώντα Βουγά εγκαινιάζει ένα νέο πολυχώρο διασκέδασης, που υπόσχεται ευχάριστες αποδράσεις από την καθημερινότητα.
Ενα ιδιότυπο αρχιτεκτονικό ''στολίδι'' το Monastiraki Center, θα κοσμεί από τις 13 Δεκεμβρίου το ιστορικό κέντρο της Αθήνας! Στην περιοχή του Ψυρρή, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Ξενοφώντα Βουγά εγκαινιάζει ένα νέο πολυχώρο διασκέδασης, που υπόσχεται ευχάριστες αποδράσεις από την καθημερινότητα.

To Monastiraki Center συνδυάζει πέντε διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι θα λειτουργούν τόσο ώς σύνολο όσο και αυτόνομα. Τρία εστιατόρια και δύο bar, με minimal ντεκόρ και έργα ζωγράφων, όπως του Κώστα Ηρακλή Γεωργίου και του Τάσου Σίντελη, δένουν αρμονικά και μας προσκαλούν σε μια περιπλάνηση στον χώρο των γεύσεων, αλλά και της ethnic μουσικής.

Το Tapas Βar είναι ένας χώρος νεανικός με minimal ατμόσφαιρα και.. ισπανικά tapas! Το Multiethnic Restaurant Bar μας ξεναγεί ανά τον κόσμο σε μία πανδαισία γεύσεων από γνωστούς σεφ. Το Astrology Restaurant υπόσχεται εκτός από ένα καλό γεύμα και αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα, καθώς και πολλές εκπλήξεις.
Τέλος, το Latino Bar προσφέρεται για λάτιν αποδράσεις με άφθονη τεκίλα.

Το Monastiraki Center θα πλαισιώνεται από live μουσική, με guest συγκροτήματα από τη διεθνή ethnic σκηνή, τα οποία θα παίζουν στον κεντρικό χώρο του κτιρίου. Στους πρώτους προσκεκλημένους συγκαταλέγονται ο Τζαμαϊκανός Ζiggy Anderson, η Βραζιλιάνα Vanessa Farabella και ο διεθνούς φήμης Ray Mantilla στα κρουστά.

Monastiraki Center: Αγ.Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Ψυρρή
Τηλέφωνο: 3317801
Ανοικτό: από Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου από 11.00 π.μ. έως αργά το βράδυ.