Ρεβεγιόν με Cosmo-πολίτικες γεύσεις

10.12.2001
Για όλους εσάς που επιμένετε να περάσετε τις γιορτές στην πόλη, το Cosmos bar-restaurant στο Νέο Ψυχικό έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο μενού με εκλεκτά εδέσματα από τη multi-culti κουζίνα. Με παρέα, οικογενειακά ή απλά ρομαντικά, το Cosmos με τον executive chef Χρήστο Τζιέρη υπόσχεται να σας μυήσει στο εορταστικό κλίμα των ημερών και να ντύσει το παραδοσιακό ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με κοσμοπολίτικο αέρα και glamour ατμόσφαιρα.
Για όλους εσάς που επιλέξατε να περάσετε τις γιορτές στην Αθήνα, το Cosmos bar-restaurant στο Νέο Ψυχικό έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο μενού με εκλεκτά εδέσματα από τη multi-culti κουζίνα του. Το Cosmos με τον executive chef Χρήστο Τζιέρη υπόσχεται να σας μυήσει στο εορταστικό κλίμα των ημερών και να ντύσει το παραδοσιακό ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με κοσμοπολίτικο αέρα και glamour ατμόσφαιρα.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, το ειδικά διαμορφωμένο μενού θα περιλαμβάνει ποικιλία γεύσεων, όπως γεμιστό μανιτάρι με ψίχα καβουριού και βελουτέ σχοινόπρασσου, ρολό γλώσσας με σολομό balic, καρδιές σαλατικών με fois gras, confit από μπουτάκι χήνας με σάλτσα Μοσχάτου με μύρτιλα καθώς και τον παραδοσιακό κορμό σοκολάτας με σιρόπι και φύλλα χρυσού.

Στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, αφού πιείτε πρώτα ένα ποτήρι γαλλικής σαμπάνιας, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μενταγιόν αστακού με αυγοτάραχο και ginger, μιλφέιγ σφυρίδας με χτένια και σάλτσα από Chardonay και χαβιάρι, σορμπέ φυρικιών, καρδιά φιλέτου Charolais και τέλος να γλυκαθείτε με σουφλέ σοκολάτας με whisky και φύλλα χρυσού. Μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε το δείπνο σας με καφέ mignardises, που αποτελεί must!

Και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που κυριαρχεί αρμονικά το μοντέρνο με το κλασσικό, υπό chill-out αλλά και πιο beat ήχους.

bar-restaurant Cosmos:: Ομήρου 8, Νέο Ψυχικό
Τηλέφωνο:: 6729150-3
Τιμή κατ' άτομο: παραμονή Χριστουγέννων 32.000 δρχ.
Πρωτοχρονιάς 36.000 δρχ.