Ο Γιώργος Δερπάπας στο Stavros Mihalarias Αrt

28.11.2001
Την έκθεση του Γιώργου Δερπάπα πρόκειται φιλοξενήσει η καινούρια αίθουσα τέχνης Stavros Mihalarias Αrt. Στο δεύτερο επίπεδο του νέου χώρου θα εκτεθούν δεκαπέντε έργα της τρίτης περιόδου του Γιώργου Δερπάπα, όπως άλλωστε τα ονομάζει ο ίδιος. Μακριά από τις αίθουσες τέχνης τα τελευταία χρόνια, αλλά ουσιαστικά παρών στο ελληνικό σύγχρονο εικαστικό γίγνεσθαι, ο Γιώργος Δερπάπας επιστρέφει με έργα που εκφράζουν τον προσωπικό και ιδιαίτερο τρόπο δημιουργίας του.
Την έκθεση του Γιώργου Δερπάπα πρόκειται φιλοξενήσει η καινούρια αίθουσα τέχνης Stavros Mihalarias Αrt. Στο δεύτερο επίπεδο του νέου χώρου θα εκτεθούν δεκαπέντε έργα της τρίτης περιόδου του Γιώργου Δερπάπα, όπως άλλωστε τα ονομάζει ο ίδιος.
Μακριά από τις αίθουσες τέχνης τα τελευταία χρόνια, αλλά ουσιαστικά παρών στο ελληνικό σύγχρονο εικαστικό γίγνεσθαι, ο Γιώργος Δερπάπας επιστρέφει με έργα που εκφράζουν τον προσωπικό και ιδιαίτερο τρόπο δημιουργίας του.
Η αρχαία Ελλάδα, το Βυζάντιο, ο Χριστιανισμός, η φύση, το σύμπαν, οι μεταφυσικές σκηνές πλαισιώνουν και γεμίζουν του πίνακες ενός σημαντικού τεχνίτη, ενός σύγχρονου μάστορα.

Διάρκεια έκθεσης: 4 Δεκεμβρίου 2001- 31 Ιανουαρίου 2002
Ωρες λειτουργίας: Καθημερινά: 11.00-21.00
Σάββατο: 11.00- 15.00
Δευτέρα κλειστά