Μυστήριο και σκοτεινά μυστικά στην Αφρική

26.11.2001
Το νέο θεατρικό έργο του Άκη Δήμου, "Το Δάκρυ των Χεριών" θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Θέατρο Καπνοκοπτηρίου 8, σε σκηνοθεσία Βαρβάρας Μαυρομάτη. Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται στο Σουδάν του 1917, όπου οι ήρωες ζουν δύο συγκλονιστικές ημέρες που θα ανατρέψουν τη μέχρι τότε ζωή τους.
Το νέο θεατρικό έργο του Άκη Δήμου, "Το Δάκρυ των Χεριών" θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Θέατρο Καπνοκοπτηρίου 8, σε σκηνοθεσία Βαρβάρας Μαυρομάτη.
Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται στο Σουδάν του 1917, όπου οι ήρωες ζουν δύο συγκλονιστικές ημέρες που θα ανατρέψουν τη μέχρι τότε ζωή τους.

Με φόντο την Αφρική των αρχών του αιώνα, σε μια έπαυλη στο Χαρτούμ, τρεις Έλληνες, ο Λέανδρος, ο Παύλος, ο Αριστοτέλης και μία μυστηριώδης Γαλλίδα ταξιδιώτισσα, η Ντομινίκ, θα έλθουν αντιμέτωποι με ένα σκοτεινό μυστικό. Μέσα σε μία έρημο ψεμάτων και ανεκπλήρωτων επιθυμιών θα αναμετρηθούν ο καθένας με τη δική του ερημιά.

Τα σκηνικά της παράσταση έχει κάνει ο Γιώργος Γαβαλάς, τα κοστούμια ο Γιώργος Ελευθεριάδης και τη μουσική ο Δημήτρης Ιατρόπουλος.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Αρης Λεμπεσόπουλος, Βίκυ Βολιώτη, Βασίλης Ευταξόπουλος, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Πρεμιέρα: Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου
Παραστάσεις:Τετάρτη- Σάββατο 21.30
Σάββατο 18.30
Κυριακή 20.00
Τιμές εισιτηρίων: 6000, 4000 (φοιτητικό)