H ''Cubanita'' και πάλι κοντά μας!

16.10.2001
Η Πλατεία Ψυρρή άρχισε και πάλι να λικνίζεται στους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς της "Cubanita". Μετά από μια αναγκαστική απουσία από τα καλοκαιρινά νυχτερινά δρώμενα, το γνωστό μας λατινοαμερικάνικο στέκι επιστρέφει δριμύτερο, έτοιμο να μας παρασύρει με τους ξέφρενους ρυθμούς του και τα δροσερά κουβανέζικα κοκτέιλς του. Το γεμάτο χρώματα περιβάλλον της "Cubanita" μας υποδέχεται και φέτος παρέα με το πενταμελές συγκρότημα από την Κούβα, τους Alo Cubano, που εμφανίζονται καθημερινά σε ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και ζωντάνια.
Η καρδιά της Αθήνας, η Πλατεία Ψυρρή άρχισε και πάλι να λικνίζεται στους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς της "Cubanita".
Μετά από μια αναγκαστική απουσία από τα καλοκαιρινά νυχτερινά δρώμενα, το γνωστό μας λατινοαμερικάνικο στέκι επιστρέφει δριμύτερο, έτοιμο να μας παρασύρει με τους ξέφρενους ρυθμούς του και τα δροσερά κουβανέζικα κοκτέιλς του.

Το άνετο, γεμάτο χρώματα περιβάλλον της "Cubanita" μας υποδέχεται και φέτος παρέα με το πενταμελές συγκρότημα από την Κούβα, τους Alo Cubano, που εμφανίζονται καθημερινά σε ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και ζωντάνια. Το ταξίδι στην εξωτική Αβάνα συνεχίζεται όμως και στα πλατώ από τον γνωστό μας Dj Χουάν Κάρλος που ξεσηκώνει τα πλήθη μέχρι πρωίας.

Μην ξεχνάτε όμως ότι στη "Cubanita" μπορείτε να απολαύσετε και την κουβανέζικη κουζίνα. Είτε δοκιμάσετε μία από τις εξωτικές σαλάτες, όπως η Ensalada Cubanita, είτε επιλέξετε κάποιο από τα κυρίως πιάτα, όπως η καπνιστή μπριζόλα με ρούμι και ψητό ανανά είναι σίγουρο ότι η γεύση τους θα ικανοποιήσει κάθε γαστριμαργική σας απαίτηση. Στη συνέχεια, αφού καπνίσετε ένα πούρο Αβάνας από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το μαγαζί, θα είστε πλέον έτοιμοι να παραδοθείτε στους ρυθμούς της σάμπα και της σάλσα μέχρι πρωίας.

"Cubanita" : Καραισκάκη 26, Πλατεία Ψυρρή
Τηλέφωνο : 3314605-8
Ανοιχτό : Καθημερινά
Τιμή κατ' άτομο : 12.000