Το ''Κοινοβούλιο'' του Athens Plaza

05.10.2001
Καιρός να επιστρέψουμε στο... ''Κοινοβούλιο''. Το καλοκαίρι τελείωσε και το κέντρο της Αθήνας είναι και πάλι η ιδανικότερη επιλογή για να ικανοποιήσoυμε τις γαστριμαργικές μας αναζητήσεις .Το εστιατόριο "The Parliament" που δημιουργήθηκε το 1995 στο N.J.V Athens Plaza, μας παραπέμπει κατευθείαν στη γειτονική Βουλή και την ιστορική πλατεία Συντάγματος. Το ''Parliament'' κατέχει σημαντική θέση στη λίστα των εστιατορίων που επιλέγονται για επαγγελματικά γεύματα (business lunch), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ενδείκνυται και για τη βραδινή σας έξοδο.
Καιρός να επιστρέψουμε στο... ''Κοινοβούλιο''. Το καλοκαίρι τελείωσε και το κέντρο της Αθήνας είναι και πάλι η ιδανικότερη επιλογή για να ικανοποιήσoυμε τις γαστριμαργικές μας αναζητήσεις .Το εστιατόριο "The Parliament" που δημιουργήθηκε το 1995 στο N.J.V Athens Plaza, μας παραπέμπει κατευθείαν στη γειτονική Βουλή και την ιστορική πλατεία Συντάγματος.

Το ''Parliament'' κατέχει σημαντική θέση στη λίστα των εστιατορίων που επιλέγονται για επαγγελματικά γεύματα (business lunch), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ενδείκνυται και για τη βραδινή σας έξοδο. Με έντονα στοιχεία μπαρόκ στη διακόσμησή του καθώς και γήινα χρώματα, το ''Parliament'' είναι η ιδανική λύση για τους λάτρεις του κλασικού και του ωραίου.

Η κουζίνα του είναι διεθνής με ιδιαίτερη έμφαση στη μεσογειακή. Ανάμεσα στα πιάτα που ξεχωρίζουν είναι η γαλλική κρεμμυδόσουπα, το τουρνεντό πάπιας, το καλκάν μενιέρ καθώς και η πλούσια σαλάτα ''The Parliament'', με μενταγιόν αστακού και καπνιστό σολομό. Ο κατάλογος των κρασιών περιλαμβάνει -κατά κύριο λόγο- ελληνικούς οίνους με έμφαση στα μακεδονικά και πελοποννησιακά κρασιά.

Αν είστε εκλεκτικοί στις προτιμήσεις σας, τότε το ''Parliament'' είναι η ιδανική επιλογή.

The Parliament Restaurant: Βας. Γεωργίου Α΄ Σύνταγμα
Τηλέφωνο: 3255301
Καθημερινά: μεσημέρι 12.30 - 4.00 και βραδυνό 7.00 - 12.00
Τιμή κατ΄άτομο: 14.000