Μεζέ: Παραθαλάσσια τσιμπολογήματα

07.05.2007
Το θυμάστε το Pin Up; Ηταν ένα μαγαζί - σκέτη απόλαυση, που με το καταπληκτικό 60s ντεκόρ του σε μετέφερε σε άλλες εποχές.

Το θυμάστε το Pin Up; Ηταν ένα μαγαζί - σκέτη απόλαυση, που με το καταπληκτικό 60s ντεκόρ του σε μετέφερε σε άλλες εποχές. Λοιπόν, απ ό,τι φαίνεται, η american style εμφάνισή του δεν κόλλησε ιδιαίτερα στο ύφος του Πειραιά και έτσι άλλαξε ολοκληρωτικά. Με το που μπάινεις μέσα ανοίγει η ψυχή σου από τα λευκά χρώματα και τα ξύλινα τραπεζάκια σε στυλ μεζεδοπωλείου. Ασπρόμαυρες φωτογραφίες δίνουν μια ατμοσφαιρική χροιά στο χώρο. Εκπληξη το τζουκ μποξ, που μπορεί να μη θεωρείται «εξάρτημα» μεζεδοπωλείου, αλλά δίνει στο χώρο ένα ξεχωριστό touch. Και δεν είναι μόνο ότι ο χώρος είναι γλυκύτατος και φιλικός, αλλά έτσι είναι και οι τιμές του καταλόγου. Στην κουζίνα ο Νίκος Φωτιάδης, εκτός από απλούς μεζέδες όπως γόνο καλαμαριού αέρινα τηγανισμένο, μύδια αχνιστά και άλλους, εμπνέεται πιο «πειραγμένα» πιατάκια, όπως λουκουμάδες πεσκανδρίτσας και καβούρι με γλυκό κρασί.

Ακτή Δηλαβέρη & Φιλίππου 23, Μικρολίμανο, τηλ. 210-4179825