"Χρήματα Φαντάσματα" στο θέατρο Γκλόρια

14.09.2001
Ένα έργο του Άγγλου Ρέυ Κούνευ, του μεγαλύτερου σύγχρονου κωμωδιογράφου, με τίτλο "Χρήματα Φαντάσματα", θα ανεβάσει ο Βασίλης Τσιβιλίκας στο Θέατρο "Γκλόρια", αυτόν τον χειμώνα. Πρόκειται για μια σπαρταριστή ερωτική κωμωδία σχετικά με τη συμπεριφορά και τα όνειρα των ανθρώπων όταν τους πέφτουν χρήματα από ...τον ουρανό! Ένα έργο που ξεκινάει σαν μια αχαλίνωτη φάρσα, για να καταλήξει σε έναν ύμνο στη φιλία και την ανθρώπινη αλληλεγγύή, μέσα σε έναν καταιγισμό εκρήξεων, πυροβολισμών και ...καταστροφών.
Ένα έργο του Άγγλου Ρέυ Κούνευ, του μεγαλύτερου σύγχρονου κωμωδιογράφου, με τίτλο "Χρήματα Φαντάσματα", θα ανεβάσει ο Βασίλης Τσιβιλίκας στο Θέατρο "Γκλόρια", αυτόν τον χειμώνα.
Πρόκειται για μια σπαρταριστή ερωτική κωμωδία σχετικά με τη συμπεριφορά και τα όνειρα των ανθρώπων όταν τους πέφτουν χρήματα από ...τον ουρανό! Ένα έργο που ξεκινάει σαν μια αχαλίνωτη φάρσα, για να καταλήξει σε έναν ύμνο στη φιλία και την ανθρώπινη αλληλεγγύή, μέσα σε έναν καταιγισμό εκρήξεων, πυροβολισμών και ...καταστροφών.
Η μετάφραση - διασκευή και η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Τσιβιλίκα.
Η σκηνογραφία της Δέσποινας Βολίδη.
Στην παράσταση παίρνουν μέρος οι: Βασίλης Τσιβιλίκας, Λίλα Καφαντάρη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Οδυσσέας Σταμούλης, Χίλντα Ηλιοπούλου, Μάνος Πίντζης. Συμμετέχουν οι: Τρύφων Καρατζάς και ο Δήμος Μυλωνάς.

Η πρεμιέρα της παράστασης έχει οριστεί για τις 6 Οκτωβρίου.