Το Νερό: Πηγή Ζωής

29.08.2001
Η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Το Νερό: Πηγή Ζωής", εγκαινιάζεται την Τετάρτη 29 Αυγούστου στην Αίθουσα Τέχνης του δήμου Νεάπολης. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας μετά από συνεργασία του δήμου Νεάπολης με το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στην έκθεση που έχει σαν κεντρικό θέμα το νερό, το πολυτιμότερο αυτό αγαθό, βαλκάνιοι φωτογράφοι θα παρουσιάσουν ο καθένας τη δική του άποψη για το νερό σαν πηγή ζωής αλλά και σαν πηγή έμπνευσης για την τέχνη.
Η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Το Νερό: Πηγή Ζωής", εγκαινιάζεται την Τετάρτη 29 Αυγούστου στην Αίθουσα Τέχνης του δήμου Νεάπολης. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας μετά από συνεργασία του δήμου Νεάπολης με το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Στην έκθεση που έχει σαν κεντρικό θέμα το νερό, το πολυτιμότερο αυτό αγαθό, βαλκάνιοι φωτογράφοι θα παρουσιάσουν ο καθένας τη δική του άποψη για το νερό σαν πηγή ζωής αλλά και σαν πηγή έμπνευσης για την τέχνη.
Σημειώνεται ότι η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου και λειτουργεί για το κοινό καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.