Κουζίνα... ιταλική, όλη την Κυριακή!

28.09.2006
Τώρα τα μεσημέρια της Κυριακής στην Βουλιαγμένη αποκτούν ιταλική γεύση. Ο chef του Casa di Pasta ετοίμασε ένα ξεχωριστό μενού που προσφέρεται κάθε Κυριακή μεσημέρι.
Τώρα τα μεσημέρια της Κυριακής στην Βουλιαγμένη αποκτούν... ιταλική γεύση! Ο chef του Casa di Pasta ετοίμασε ένα ξεχωριστό μενού που προσφέρεται κάθε Κυριακή μεσημέρι. Το «σπίτι των ζυμαρικών» της Βουλιαγμένης θα βρίσκεται κοντά μας τις Κυριακές από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 μ.μ. με φίνες ιταλικές γεύσεις, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού αλλά και πιάτα από το βασικό του κατάλογο.

Το «Casa di Pasta» είναι πρωτοποριακό και το διαπιστώνει κανείς από τη δεκαπεντάχρονη σημαντική ιστορία του. Το 1990 πρώτο παρουσιάζει στην Ελλάδα τα χειροποίητα ζυμαρικά προσφέροντας στους πελάτες του, την μοναδικότητα της γεύσης και του θεάματος.

Το 1992 υπογράφει συμβόλαιο με τον ιταλικό οίκο οίνου Avignonesi για την εμφιάλωση λευκού και κόκκινου κρασιού που φέρει το όνομα 'Casa di Pasta', ενώ ταυτόχρονα έχει την αποκλειστική διάθεση του εξαίσιου κρασιού Armani. Το 1994 συνεργάζεται με Ιταλούς παραγωγούς και αποφασίζει την εμφιάλωση sambucca και grappa, τα οποία και προσφέρει στους πελάτες του.

Μέσα στα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας του έγινε κέντρο προσωπικοτήτων: επιχειρηματιών, πολιτικών, δημοσιογράφων, αθλητών, καλλιτεχνών διεθνούς φήμης. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα αυθεντικό ιταλικό γεύμα που θα ολοκληρωθεί με ένα απολαυστικό espresso.

Απόλλωνος και Λητούς 2, Βουλιαγμένη,
τηλ. 210.8964112-3