Μπίλλυ ο Ψεύτης με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

12.07.2001
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η παράσταση Αμλετ ο Β', ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα συνεχίσει κι αυτό το χειμώνα στο Νέο Ριάλτο με την κωμωδία Μπίλλυ ο Ψεύτης των Κηθ Γουώτερχάους και Γουίλις Χωλ. Πρόκειται για ένα έργο ανθρώπινο και ταυτόχρονα εξωφρενικά κωμικό που μιλάει για τα προβλήματα των νέων ανθρώπων που από τη μία θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν και από την άλλοι δεν τολμούν οι ίδιοι να ξεκόψουν, φοβούμενοι τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής.
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η παράσταση Αμλετ ο Β', ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα συνεχίσει κι αυτό το χειμώνα στο Νέο Ριάλτο με την κωμωδία Μπίλλυ ο Ψεύτης των Κηθ Γουώτερχάους και Γουίλις Χωλ.

Πρόκειται για ένα έργο ανθρώπινο και ταυτόχρονα εξωφρενικά κωμικό που μιλάει για τα προβλήματα των νέων ανθρώπων που από τη μία θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν και από την άλλοι δεν τολμούν οι ίδιοι να ξεκόψουν, φοβούμενοι τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής.
Ο Μπίλλυ είναι ένας νεαρός, που ζει στο Λονδίνο. Μέσα στο μυαλό του έχει κατασκευάσει έναν ολόκληρο κόσμο και ζει σύμφωνα μ' αυτόν. Η συνήθεια αυτή, όπως είναι φυσικό, τον κάνει αθεράπευτα ψεύτη.

Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές
Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Σκηνικά - Κοστούμια: Πολυτίμη Μαχαίρα

Πρωταγωνιστούν: Σάσα Καστούρα, Χρήστος κελαντώνης, Ελένη Καψάσκη, Βασιλική Ανδρίτσου, Μαρία Μανιμανάκη, Θέμις Πισσανίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης.